Project Beast

Δείτε το πρώτο βίντεο! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/5/14] Τόσο το Demon’s Souls όσο και το Dark Souls έκαναν την Action RPG σειρά της From Software πασίγνωστη για τον άψογο σχεδιασμό της και για την αμείλικτη δυσκολία της. Το Dark Souls 2 κυκλοφόρησε πρόσφατα σε PS3 και Xbox 360 αλλά και για PC και για ακόμα μια φορά η From Software

μας έδωσε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Ο δημιουργός των Demon’s Souls και Dark Souls, Hidetaka Miyazaki μπορεί να μην εργάστηκε πάνω στο Dark Souls 2 αλλά κατά την διάρκεια του development ασχολήθηκε με ένα άλλο project. To project αυτό ήρθε στην δημοσιότητα από το forum του Neogaf, το οποίο υποστηρίζει πως το Project Beast, όπως είναι γνωστό προς το παρόν, θα είναι το sequel του Dark Souls 2 και θα αποκαλυφθεί πιθανόν στην φετινή E3 αποκλειστικά για PS4.

Η είδηση αυτή δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον και θα θεωρούταν αναληθής αν δεν συνοδευόταν από τις εικόνες τις οποίες θα βρείτε στο τέλος του άρθρου. Απ’ότι βλέπετε στις εικόνες ο ήρωας που απεικονίζεται χειρίζεται εκτός από σπαθί και καραμπίνα γεγονός που θα δώσει στην σειρά μια νέα πινελιά και ίσως διαφορετικά classes από αυτά που έχουμε συνηθίσει ως τώρα.

Διαβάστε το review του Dark Souls 2, το οποίο ανακηρύξατε και ως το παιχνίδι του μήνα για τον Μάρτιο. Μπορείτε να συζητήσετε για το Dark Souls 3 στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

[UPDATE: 29/5/14] Στο forum του NeoGAF, οι παρακάτω εικόνες δημοσιεύτηκαν από προγραμματιστική της From Software και προέρχονται απ' το Project Beast:

Το Project Beast θα είναι σύμφωνα με φήμες αποκλειστικός τίτλος για το PS4 σε συνεργασία με την Sony Japan. Μένει να δούμε αν στην E3 2014 θα διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες!

[UPDATE: 30/5/14] Δείτε και το πρώτο leaked video που κατά βάση συντέθηκε από τα παραπάνω animated GIFs

{youtube}w0YvHBxv-3Y|500|300{/youtube}

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld