Shag a Gamer

Για καυτά...διαδικτυακά ραντεβού!

Μετά την επιτυχία του Date a Gamer, ενός ιστότοπου αποκλειστικά για gamers που…ψάχνουν να βρουν κάτι παραπάνω από την εμπειρία που προσφέρουν τα video games, σειρά έχει ένα αντίστοιχο site, το Shag a Gamer.

Το site αυτό απευθύνεται

κυρίως σε αυτούς που δεν ψάχνουν ένα ραντεβού ή μια μακροχρόνια σχέση, αλλά θέλουν απλά να βρουν το «ιδανικό ταίρι της μιας νύχτας». Ο επικεφαλής του Date a Gamer, Tom Thurlow, ο οποίος εγκαθίδρυσε και το Shag a Gamer, είπε πως οι χρήστες στο DaG χρησιμοποιούσαν το site περισσότερο για να βρούνε έναν ερωτικό σύντροφο, παρά να κάνουν μια σχέση, που ήταν εξάλλου και ο σκοπός της σελίδας. Για τον λόγο αυτό,ο Thurlow δημιούργησε το SaG, καταφέρνοντας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προσεγγίσει ένα μεγάλο κοινό.

Ο Thurlow δήλωσε συγκεκριμένα: «Όλο το επιτελείο πίσω από τα δύο dating sites καταλαβαίνει πως το concept αυτό θα συγκεντρώσει πολύ κόσμο. Όμως είμαστε όλοι ενήλικες και μπορούμε να διασφαλίσουμε την προστασία μέσα στους ιστότοπους αυτούς. Μετά την επιτυχία του Date a Gamer, ήθελα τα μέλη του site μου να έχουν ακόμα μεγαλύτερη τύχη στο να βρουν το κατάλληλο ραντεβού, οπότε συνεργαζόμενος με μια μεγαλύτερη εταιρεία θα μπορούσα να το επιτύχω αυτό». Ο Thurlow δήλωσε επίσης πως η ιδέα για να δημιουργήσει τις δύο αυτές σελίδες ήρθε από το Global Personals, ένα αντίστοιχο dating site, όχι όμως επικεντρωμένο αποκλειστικά για gamers. Εσάς πως σας φαίνεται η ιδέα των gaming date sites; Είναι ένας καλός τρόπος «μερικής αποτοξίνωσης» ή το άκρως αντίθετο;

Ας μην ξεχνάμε πάντως και το GameCrush.com, ένα site στο οποίο μπορείτε να παίξετε διάφορα mini-games με καυτά μωρά. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld