Sony: "Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε αποκλειστικότητες"

Η ιαπωνική εταιρεία δεν θα ακολουθήσει την τακτική της Microsoft.

Η Sony πιστεύει ότι η θέση της στην αγορά είναι αρκετά δυνατή ώστε δεν χρειάζεται να αγοράσει αποκλειστικότητες για το PlayStation 4.

Στέλνοντας..."σπόντα" προς το time

exclusive Rise of the Tomb Raider της Microsoft στις κονσόλες Xbox, ο Jim Ryan, επικεφαλής του τμήματος PlayStation Europe, δήλωσε στην Gamescom ότι η εταιρεία του "καταρχήν έχει ένα δυνατό δίκτυο από εταιρείες ανάπτυξης, συνδυασμένο με συνεργασίες τρίτων εταιρειών". Κατά δεύτερον, ορισμένες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες γίνονται "όταν υπάρχει νόημα" τόνισε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ως παράδειγμα αυτή της Activision με το αποκλειστικό περιεχόμενο στις κονσόλες της.

Ο Jim Ryan κατέληξε λέγοντας ότι κατά την συνέντευξη τύπου η Sony έδειξε gameplay videos από δικά της games που είχε αποκαλύψει στην E3 και ότι έχει μια σειρά από αποκλειστικά games που θα πείσουν τους gamers.

Άραγε η Sony θα κρατήσει αυτή τη στάση και στο μέλλον ή (σε περίπτωση που οι πωλήσεις αλλάξουν) θα μπει στον πειρασμό να προσπαθήσει να πάρει exclusives μέσω μεγάλων publishers, όπως κάνει η Microsoft; Θυμίζουμε ότι πέρα από το timed exclusive Rise of the Tomb Raider, οι EA και Microsoft έχουν αποκλειστική συνεργασία για το Titanfall, το οποίο πιθανότατα δεν θα έρθει ποτέ στις κονσόλες της Sony.

Διαβάστε όσα συνέβησαν στη συνέντευξη τύπου της Sony και την αντίστοιχη της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα