Tales of Symphonia Chronicles

To δημοφιλές JRPG του GameCube επανακυκλοφορεί σε HD. Έρχεται στην Ευρώπη το 2014. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/5] H σειρά Tales της Namco Bandai από το 1995 μέχρι και σήμερα χαίρει της εκτίμησης μιας μεγάλης μερίδας οπαδών των JRPG. Εν τω μεταξύ, σε ετήσια βάση η ιαπωνική εταιρεία μας προσφέρει και από ένα νέο κεφάλαιο όπως το περυσινό

Tales of Graces f, ενώ μέσα στον Αύγουστο αναμένεται και το Tales of Xillia. Ο Hideo Baba, εμπνευστής και δημιουργός της σειράς, αποκάλυψε στο ισπανικό site Koi-Nya ότι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η κυκλοφορία μιας HD συλλογής για το PS3 ονόματι Perfect Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το Tales of Symphonia και το sequel του Dawn of the New World.

{youtube}HXJyY4YCq40|400|300{/youtube}

Να θυμίσουμε ότι το Tales of Symphonia κυκλοφόρησε το 2004 στο GameCube και κατά γενική ομολογία αποτελεί έναν από τους αρτιότερους τίτλους για το σύστημα της Nintendo. Επιπλέον, την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα δυσεύρετο και θεωρείται άκρως συλλεκτικό. Στον αντίποδα το Tales of Symphonia Dawn of the New World που βγήκε στo Wii το 2008 δεν κατάφερε να επαναλάβει την εμπορική επιτυχία του προκατόχου του.

Το Tales of Symphonia: Perfect Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS3, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE 2/6] O Hideo Baba, παραγωγός της σειράς Tales, επιβεβαίωσε χθες μέσω του YouTube καναλιού της ευρωπαϊκής Namco Bandai την κυκλοφορία της συλλογής Tales of Symphonia Chronicles, η οποία μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως Perfect Edition.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}tgMBLBLzJXo|400|300{/youtube}

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η HD συλλογή που περιλαμβάνει τα Tales of Symphonia και Tales of Symphonia: Dawn of the New World θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 10 Οκτωβρίου και μερικούς μήνες αργότερα θα διατεθεί σε Ευρώπη και Αμερική. Επιπλέον, η πρώτη έκδοσή της θα περιλαμβάνει μια greeting card, ένα special video και ένα αποκλειστικό theme για το PS3.

Το Tales of Symphonia Chronicles θα κυκλοφορήσει το 2014 για PS3.

Keywords
Τυχαία Θέματα