The Walking Dead: 400 Days DLC

Έρχεται αυτό το καλοκαίρι. Δείτε το πρώτο βίντεο.

H Telltale Games μας έδωσε στην φετινή E3 μια πρώτη ιδέα από το The Walking Dead: 400 Days DLC το οποίο αναμένεται αυτό το καλοκαίρι. Το νέο αυτό DLC

θα συνεχίζει την ιστορία της πρώτης σεζόν του πολύ επιτυχημένου Horror/Adventure της αμερικάνικης εταιρίας που σάρωσε τα πάντα την περασμένη χρονιά.

Το 400 Days θα περιλαμβάνει πέντε νέα κεφάλαια. Καθένα θα ακολουθεί ένα νέο χαρακτήρα στο διάστημα του πρώτου χρόνου του ξεσπάσματος της παγκόσμιας zombie apocalypse. Κάθε νέο πρόσωπο θα φτάνει σε κάποια φάση σε ένα παλιό επαρχιακό εστιατόριο-καφετέρια, όπου θα είναι το σημείο που ενώνονται οι ιστορίες. Θα μπορείτε βέβαια να παίξετε κάθε κεφάλαιο με όποια σειρά θέλετε.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά μέχρι στιγμής στα κεντρικά γεγονότα της πρώτης σεζόν, καθώς φαίνεται πως το DLC αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία. Η Telltale Games πάντως μας προειδοποιεί για "τρομακτικές καταστάσεις" που θα δοκιμάσουν την ηθική σας!

{youtube}jZdW3SnZq8A|400|300{/youtube}

Η Sony ανακοίνωσε στην press conference της στα πλαίσια της E3 ότι το The Walking Dead θα κυκλοφορήσει για το PS Vita μαζί με το αναμενόμενο DLC. Η δεύτερη σεζόν του The Walking Dead αναμένεται αυτό το φθινόπωρο.

Το The Walking Dead: 400 Days DLC θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360, PS Vita και iOS μέσα στο καλοκαίρι. Διαβάστε το review του The Walking Dead από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα