The Witcher 3: Gwent card game

Στα πρότυπα του Hearthstone. Με δύο πραγματικά decks η Collector's Edition στο Xbox One.

H CD Project RED ανακοίνωσε το Gwent ένα card game, το οποίο θα περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις του The Witcher 3: Wild Hunt.

Σύμφωνα

με την επίσημη ανακοίνωση της πολωνικής εταιρείας, το Gwent αποτελεί ένα ανταγωνιστικό card game για δύο παίκτες. Το card pool θα περιλαμβάνει συνολικά 150 κάρτες και θα υπάρχουν τέσσερις classes, ενώ κάθε μία εξ' αυτών θα έχει πρόσβαση σε ξεχωριστά spells και μονάδες. Κοινώς θα υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το δημοφιλέστατο Hearthstone: Heroes of Warcraft της Blizzard.

Με βάση το lore του The Witcher 3, το Gwent σχεδιάστηκε αρχικά από τα dwarves και στην πορεία πήρε την τελική μορφή τοτ με το πέρασμα των αιώνων ύστερα από αμέτρητες παρτίδες στα τοπικά πανδοχεία. Το ομώνυμο card game αν και απλό στην φύση του, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το βάθος των επιλογών του, τόσο τους κουρασμένους ταξιδιώτες που αναζητούν καταφύγιο πλάι σε μία ζεστή φωτιά, όσο και τους ευγενείς που θέλουν να δώσουν “ζωή” στις διάφορες ανιαρές συναθροίσεις τους.

Εν τω μεταξύ, η συλλεκτική έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt στο Xbox One θα περιλαμβάνει δύο πραγματικές τράπουλες του Gwent για να παίξετε παρέα με τους φίλους σας, καθώς και έναν υφασμάτινο χάρτη. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις των φίλων του ασπρομάλλη Geralt of Rivia, καθώς τα αντικείμενα αυτά δεν θα περιλαμβάνονται στις συλλεκτικές εκδόσεις για PC και PS4.

O Marcin Iwinski, ο συνιδρυτής της CD Project RED, εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή μία ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιον λόγο η εταιρεία του προέβη σε αυτή την απόφαση. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματά της: "Στην CD Project RED, πρώτα απ' όλα βάζουμε τους gamers. Κατόπιν αυτού, στόχος μας είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο...πλούσιες -κανονικές και συλλεκτικές- εκδόσεις των παιχνιδιών μας. Επίσης έχουμε υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρχουν αποκλειστικά DLC και πρόκειται να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας στο έπακρο. Αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους για να ικανοποιήσουμε τους συνεργάτες μας. Για παράδειγμα, σε συνεργασία με συγκεκριμένους retailers προσφέρουμε διάφορα αντικείμενα όπως comics, αφίσες και steelbooks για όσους προπαραγγείλουν το The Witcher 3."

https://www.youtube.com/watch?v=l17UocpJKmE

To στέλεχος της πολωνικής εταιρείας τόνισε πως ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι γιατί χρειάζονται την υποστήριξη συγκεκριμένων συνεργατών για να προωθήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το The Witcher 3 σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Iwinski δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και δήλωσε ευθαρσώς ότι η εταιρεία του στοχεύει σε όσο το δυνατόν υψηλότερες πωλήσεις για να συνεχίσει να αναπτύσσει νέα games. Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά: "Εάν πιστεύετε ότι η προσθήκη του αποκλειστικού περιεχομένου στην συλλεκτική του The Witcher 3 σημαίνει ότι προδίδουμε τα ιδανικά μας, λυπούμαστε για αυτό, αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας."

Ποια είναι η δική σας άποψη σχετικά με την αμφιλεγόμενη αυτή απόφαση της CD Project RED; Πιστεύετε ότι η προσθήκη αυτών των αντικειμένων ενδέχεται να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα όσον αφορά το format που θα επιλέξει κάποιος να αγοράσει την συλλεκτική έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt; Να θυμίσουμε πάντως ότι το The Witcher 2: Assassins of Kings ήταν console exclusive στο Xbox 360, κάτι που αποδεικνύει αν μη τι άλλο την καλή σχέση που έχει αναπτύξει η Microsoft με την CD Project RED τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε για το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης του The Witcher 3 κάνοντας κλικ εδώ.

Το Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα