Top 10 πωλήσεων στο Steam: 13/10-19/10

To The Stanley Parable κατακτά την κορυφή.

Το indie Adventure The Stanley Parable πραγματοποίησε ένα ιδανικό ντεμπούτο στα charts του Steam, καθώς μέσα στις δύο πρώτες μέρες διαθεσιμότητάς του σημείωσε υψηλότατες πωλήσεις και κατ' επέκταση πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση. Κάτι ανάλογο είχαμε δει και στις αρχές του μήνα όταν το State of Decay εκθρόνισε το Total War: Rome

II, το οποίο είχε διατηρηθεί στην κορυφή των charts για αρκετές εβδομάδες. To The Stanley Parable έχει μέχρι στιγμής αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και αξίζει να αναφέρουμε ότι αποτελεί τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του ομώνυμου mod του Half-life 2.

Ανάλογο ήταν και το ντεμπούτο του Football Manager 2014, το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση και να μη τι άλλο δείχνει αρκετά υποσχόμενο. Μια θέση παρακάτω συναντάμε μια ακόμη indie δημιουργία, το Terraria, που τον τελευταίο καιρό τα πηγαίνει πολύ καλά από πλευράς πωλήσεων. Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα ο Batman είχε την τιμητική του, καθώς αρκετός κόσμος έκανε pre-order το Batman: Arkham Origins και παράλληλα επένδυσε στην Game of the Year Edition του Batman: Arkham City. Να σημειωθεί ότι η τελευταία διατίθεται μέχρι και τις 20:00 σήμερα το βράδυ με έκπτωση 75% επί της αρχικής τιμής της. Όσοι επιθυμείτε να την αποκτήσετε κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθεί το Τop 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 13/10 έως τις 19/10:

1. The Stanley Parable
2. Football Manager 2014
3. Terraria
4. Batman: Arkham CityGame of the Year Edition
5. The Wolf Among Us
6. Payday 2
7. Democracy 3
8. Call of Duty: Ghosts
9. Batman: Arkham Origins
10. Total War: Rome II

Keywords
Τυχαία Θέματα