Top 10 πωλήσεων στο Steam: 23/12-29/12

Πρωτιά για το Chivalry: Medieval Warfare.

Τα charts του Steam κινούνται για ακόμη μια εβδομάδα στους ρυθμούς του Steam Holiday Sale και κατόπιν αυτού είχαμε ξανά σημαντικές ανακατατάξεις. H indie δημιουργία Chivalry: Medieval Warfare κατάφερε να επικρατήσει, καθώς τις προηγούμενες ημέρες διατίθετο με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής των 17.99€ (μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι 12.05€ στα πλαίσια των εορταστικών προσφορών

του Steam). Στην δεύτερη θέση ύστερα από μερικές εβδομάδες απουσίας από τα charts συναντάμε το Skyrim, ενώ στην τρίτη βρίσκεται το The Walking Dead της Telltale Games.

H ΤΗQ Collection πραγματοποίησε ξανά υψηλές πωλήσεις, καθώς προσφέρει το μεγαλύτερο value for money σε σύγκριση με τα υπόλοιπα επτά publisher packs που διατίθενται σε προσφορά στο Steam. Τα Borderlands 2, Far Cry 3 και ArmA II: Combined Operations παρέμειναν σταθερά στην πρώτη δεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Τέλος, στην ένατη και δέκατη θέση αντέστοιχα συναντέμε τα Saints Row: The Third και Dark Souls: Prepare to Die Edition.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 23/12 έως τις 29/12:

1. Chivalry: Medieval Warfare
2. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Walking Dead
4. Borderlands 2
5. Far Cry 3
6. ArmA II: Combined Operations
7. THQ Collection
8. Call of Duty: Black Ops II
9. Saints Row: The Third – The Full Package
10. Dark Souls: Prepare to Die Edition

Keywords
Τυχαία Θέματα