Top 10 πωλήσεων στο Steam: 9/11-15/11

Στην κορυφή το Football Manager 2015.

Συνεχίζει τις υψηλές πωλήσεις το Football Manager 2015, ρίχνοντας το Call of Duty: Advanced Warfare από την πρώτη θέση των charts.

Η Sports Interactive φαίνεται πως έχει ικανοποιήσει τους... προπονητές του

καναπέ, αφού το νεότερο μέλος της manager σειράς που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα συνεχίζει να είναι σταθερά μέσα στην δεκάδα στις πωλήσεις στο Steam. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα κατάφερε να φτάσει την πρώτη θέση στα σχετικά charts, με το Call of Duty: Advanced Warfare να πέφτει τέσσερις θέσεις σε σχέση με τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Το Far Cry Franchise Pack κατέλαβε την δεύτερη θέση, με το Far Cry 4 -το νεότερο μέλος της σειράς- να μένει στην ένατη. Φαίνεται πως οι θιασώτες του είδους αποφάσισαν να παίξουν πρώτα τα προηγούμενα Far Cry games πριν πιάσουν στα χέρια τους το Far Cry 4. Θυμίζουμε ότι το παραπάνω πακέτο περιλαμβάνει τα τρία πρώτα Far Cry μαζί με το Blood Dragon και πωλείται προς 40€. Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει το Assassin's Creed Unity που παρά τα προβλήματά του κατέλαβε την τρίτη θέση και το Five Nights at Freddy's 2, ένα ενδιαφέρον indie Horror που κατάφερε να πάρει την δέκατη θέση στις πωλήσεις. Επίσης, το The Binding of Isaac: Rebirth, ένα Action RPG/Shooter remake του Binding of Isaac, βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις πωλήσεις.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 9/11 έως 15/11:

1. Football Manager 2015
2. Far Cry Franchise Pack
3. Assassin's Creed Unity
4. The Binding of Isaac: Rebirth
5. Call of Duty: Advanced Warfare
6. Valkyria Chronicles
7. Counter Strike: Global Offensive
8. Middle-earth: Shadow of Mordor
9. Far Cry 4
10. Five Nights at Freddy's 2

Εσείς ποια games αγοράσατε την προηγούμενη εβδομάδα;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν τις πωλήσεις και συζητήστε τα τελευταία νέα της βιομηχανίας των video games στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα