Vote: Infinity Blade με πολιτικούς!

Δωρεάν στο App Store!

Η Chair Entertainment, προγραμματιστική εταιρεία της σειράς Infinity Blade, παρουσιάζει το Vote: The Game.

Πρόκειται για ένα RPG/Fighting στο στυλ του Infinity Blade,

το οποίο κυκλοφορεί για iPhone και iPad και μπορείτε να κατεβάσετε από σήμερα εντελώς δωρεάν. Σε αυτό ο πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama, μάχεται ενάντια του ρεπουμπλικανού Mitt Romney. Εσείς απλά επιλέγετε έναν από τους δύο και δίνετε την μάχη σας. Με τα...δολάρια που κερδίζετε αποκτάτε όπλα όπως μικρόφωνο, αμερικανική σημαία και διάφορα άλλα τραγελαφικά. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε μέχρι και perks, όπως health care (δεν πέφτετε κάτω), fundraiser (περισσότερα χρήματα), super pac (διπλοί πόντοι) κτλ.

{youtube}wfrE-3dwYH0|400|300{/youtube}

Ένα άτυπο debate διεξάγεται αυτή τη στιγμή μεταξύ των αμερικανών παικτών, καθώς όσο περισσότερες φορές κερδίσει ο ένας πολιτικός τον άλλο, τόσο ανεβαίνει το ποσοστό του. Ο Obama προηγείται στις προτιμήσεις των gamers με ποσοστό 65% έναντι 35% του Romney. Ελπίζουμε φυσικά η Chair Entertainment να έχει την έγκριση των δύο πολιτικών ή έστω την ανέχεια του χιούμορ τους και να μην καραδοκούν τίποτα...μηνύσεις.

Άραγε πόσο ωραίο θα ήταν να δούμε ένα τέτοιο video game με έλληνες πολιτικούς; Φανταστείτε Γιώργο Παπανδρέου εναντίον Αντώνη Σαμαρά ή Αλέκα Παπαρήγα εναντίον Κώστα Μητσοτάκη. Με όπλα σφυροδρέπανα εναντίον νυχτερίδων. Η μήπως καλύτερα να φτιάχναμε τον δικό μας χαρακτήρα και να τους δέρναμε όλους μαζί;

Keywords
Τυχαία Θέματα