Watch Dogs: Multiplayer mode videos

Έως οκτώ παίκτες σε online περιβάλλον. Νέο gameplay video από το multiplayer! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/3/14] Νέες πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα για το multiplayer κομμάτι του Watch Dogs.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η Ubisoft, θα μπορείτε να παίξετε σε online περιβάλλον με επτά ακόμα παίκτες σε free-roam mode.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να τριγυρίζετε στον κόσμο του παιχνιδιού και να φέρνετε εις πέρας αποστολές μαζί με άλλους ή να πάρετε μέρος σε minigames, αγώνες ταχύτητας και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

{youtube}TRAzrwRZ-T4|500|300{/youtube}

Εκτός αυτού, θα μπορείτε να εισβάλετε στο game κάποιου άλλου και να προσπαθήσετε να hackάρετε το κινητό του για να αποσπάσετε πληροφορίες, αν και δεν ειπώθηκε τι θα κερδίζετε από αυτό. Θα μπορείτε να κάνετε hack τους άλλους παίκτες, αρκεί να τους έχετε στο οπτικό σας πεδίο. Αν σας καταλάβουν όμως, θα αρχίσουν να σας κυνηγούν ώστε να σας πιάσουν και να καταστρέψουν τις πληροφορίες που υποκλέψατε. Όπως καταλαβαίνετε, το σκηνικό σε αυτό το σημείο αλλάζει από το... stealth gameplay του hacking σε ένα ασταμάτητο κυνηγητό στους δρόμους της πόλης. Όπως είναι φυσικό, μπορεί να πέσετε κι εσείς θύμα hacking, οπότε θα πρέπει να έχετε συνεχώς το νου σας.

Όπως φαίνεται, η Ubisoft πέρα από το single player campaign, έχει εισάγει στο Watch Dogs αρκετά side missions και πολλές δραστηριότητες για να κάνετε μόνος σας ή μαζί με άλλους. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα λεπτομερές playground, αφού ο κόσμος του παιχνιδιού θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε διάφορα πράγματα πέρα από τις αποστολές.

Δείτε επίσης τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού και διαβάστε για τις απαιτήσεις του για τα PC. Μπορείτε να συζητήσετε για το Watch Dogs και στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

[UPDATE: 25/4/14] Οι developers της Ubisoft ετοίμασαν νέο multiplayer mode gameplay video, αυτή τη φορά διάρκειας 9 λεπτών. Απολαύστε το!

{youtube}SKwn4nK5J28|500|300{/youtube}

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαίου για PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 και PS3, με την έκδοση για το Wii U να ακολουθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα