Wii U: Προπαραγγελίες

Με 320 ευρώ αρχική τιμή!

Η νέα κονσόλα της Nintendo καταφθάνει στις 30 Νοεμβρίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο άρθρο παρουσίασής της πριν από λίγες ημέρες. Η Nortec ανακοίνωσε σήμερα την προπαραγγελία του Wii U και τις τιμές που θα έχουν οι δύο εκδόσεις της κονσόλας στη χώρα μας.

Wii U Basic Pack
Η φθηνή

έκδοση του Wii U θα έχει λευκό χρώμα και θα περιλαμβάνει 8GB εσωτερική μνήμη, ένα gamepad, ένα καλώδιο HDMI και ένα AC adapter.

Η τιμή της κονσόλας θα ξεκινά από τα 320 ευρώ και μπορείτε να την προπαραγγείλετε από εδώ.

Wii U Premium Pack
Η ακριβή έκδοση της κονσόλας θα έχει μαύρο χρώμα και θα περιλαμβάνει 32GB εσωτερική μνήμη, ένα gamepad, ένα stand για την κονσόλα, το gamepad, καλώδιο HDMI, AC adapter, μια βάση φόρτισης cradle για το gamepad, ένα sensor bar και το παιχνίδι Nintendo Land.

Η τιμή της θα ξεκινά από τα 380 ευρώ και μπορείτε να την προπαραγγείλετε από εδώ. Αν θέλετε όμως, υπάρχει και η εναλλακτική πρόταση αγοράς του Premium Pack με το Zombi U αντί για το Nintendo Land σε τιμή που ξεκινάει από τα 400 ευρώ. Δείτε αναλυτικά τις τιμές στο BestPrice.gr.

Το Wii U Premium Pack περιλαμβάνει ακόμα ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που ονομάζεται Nintendo Network Premium και παραχωρεί πόντους για ψηφιακές αγορές από το Nintendo eShop. Εκτιμώμενο περίπου στο 10% της αρχικής τιμής στο Nintendo eShop, το ποσό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες μελλοντικές αγορές όταν φτάσετε το ελάχιστο ποσό των 500 πόντων*.

Games
Παράλληλα με την κυκλοφορία της κονσόλας, εκτός από ένα πλούσιο line-up τίτλων από 3rd party εταιρίες, η ίδια η Nintendo κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου τα New Super Mario Bros U και Nintendo Land.

New Super Mario Bros. U: Το νέο 2D platform game παρουσιάζει ένα τεράστιο κόσμο γεμάτο με διάφορες αποστολές για να εξερευνήσετε. Το GamePad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξετε μόνος σας όταν η τηλεόραση χρησιμοποιείται και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσετε άλλους παίκτες όταν παίζετε συνεργατικά. Μια ολοκαίνουρια δοκιμασία ικανότητας των παικτών του Super Mario εμφανίζεται στο Boost Rush mode, όπου auto-scrolling διαδρομές προχωρούν όλο και γρηγορότερα όσο μαζεύετε περισσότερα κέρματα, ενώ στο Challenge Mode κάθε δοκιμασία μπορεί να προσφέρει εντελώς διαφορετικό gameplay ανάλογα με την ειδική φύση της πρόκλησης που έχετε στα χέρια σας. Από τις Time Attack μέχρι τις 1-Up δοκιμασίες, ακόμα και οι βετεράνοι του Mario θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σπάσουν το ρεκόρ!

Η τιμή του θα είναι 60 ευρώ και για να το αποκτήσετε, πατήστε εδώ.

Nintendo Land: Κάθε μια από τις 12 κατηγορίες σε αυτό το θεματικό πάρκο με διάσημα franchises της Nintendo είναι κ ένα παιχνίδι από μόνο του με πολλαπλές πίστες και gameplay modes. Το νέο Metroid Blast footage παρουσίασε τόσο co-operative όσο και versus multiplayer shooting action, με διαφορετικούς ρόλους να αποδίδονται στους παίκτες που χρησιμοποιούν το GamePad ή το Wii Remote και το Nunchuk. Στο The

Keywords
Τυχαία Θέματα