Xbox One: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Σε 18 ημέρες.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox One έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια μονάδες μέσα σε 18 ημέρες, από τις 22 Νοεμβρίου όταν και κυκλοφόρησε σε 13 χώρες.

83 εκατομμυρια ωρες σε games, TV και apps, 39 εκατομμύρια achievements και 600 εκατομμύρια Gamerscore έχουν καταγραφεί. Στο Amazon.com

η κονσόλα πουλάει πάνω από 1.000 μονάδες το λεπτό.

Την 1η Δεκεμβρίου το PS4 κατέγραψε 2.1 εκατομμύρια πωλήσεις και κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου στην Αμερική και στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μία το Xbox One έχει κυκλοφορήσει σε 13 χώρες έναντι 32 του PS4. Αντίστοιχα όμως, το PS4 δεν έχει λανσαριστεί στην Ιαπωνία, που ως πατρίδα του θα του δώσει επιπλέον νούμερα. Κατ' επέκταση αναμένεται να δούμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Προς το παρόν, 10 ημέρες μετά την ανακοίνωση της Sony, το PlayStation 4 οδηγεί την κούρσα. Είναι λογικό ότι τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις του Wii U μέσα σε ένα χρόνο θα ξεπεραστούν όπως φαίνεται γρήγορα.

Οι publishers θέλουν τα PS4 και Xbox One να πουλήσουν τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις το καθένα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014 όταν και τελειώνει το οικονομικό τους έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα