Xbox Originals: Τηλεοπτικό περιεχόμενο για τις κονσόλες της Microsoft

Ξεκινάνε τον Ιούνιο οι αποκλειστικές σειρές και οι εκπομπές της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Xbox Wire, ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι όσοι έχετε στην διάθεσή σας Xbox One, Xbox 360 ή άλλες συμβατές συσκευές της Microsoft

θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές που ετοιμάζονται, στο περιεχόμενο των οποίων θα μπορέσετε να βρείτε από δράματα και κωμωδίες μέχρι και σειρές επιστημονικής φαντασίας με την υπογραφή μεγάλων σκηνοθετών. Στους τελευταίους ανήκουν οι Steven Spielberg και Ridley Scott που θα εργαστούν πάνω στην σειρά που είναι βασισμένη στον κόσμο του γνωστού σε όλους μας Halo και σε ένα ακόμα τηλεοπτικό πρόγραμμα αντίστοιχα.

Ανάμεσα στις σειρές και τα shows που θα προβληθούν, είναι ένα ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από έξι διαφορετικές ταινίες που θα έχει ως βασικό περιεχόμενο το Signal to Noise, το οποίο θα παρουσιάζει πως η τεχνολογία άλλαξε η ζωή των ανθρώπων. Επίσης, το πρώτο επεισόδιο του προγράμματος που θα είναι αφιερωμένο στην Atari θα αναλύει το μυστήριο της εύρεσης των θαμμένων games του Atari που βρέθηκαν σε ανασκαφές στο Μεξικό. Το Humans θα είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας και θα πραγματεύεται την ζωή των ανθρώπων σε σχέση με τα ρομπότ τα οποία θα έχουν τον ρόλο του υπηρέτη. Πρόκειται για ένα show που θα εμφανιστεί στο Channel 4 στην Αγγλία και στην Βόρεια Αμερική το 2015 και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια διάρκειας μιας ώρας το καθένα.

Θυμηθείτε την αποκάλυψη της τηλεοπτικής σειράς Halo στην E3:

{youtube}YrslySkX4bY|500|300{/youtube}

Αρκετές ακόμα σειρές ετοιμάζονται για κυκλοφορία αλλά οι πιο σημαντικότερες προς το παρόν είναι οι Deadlands και Gun Machine. Η πρώτη θα στηρίζεται στο γνωστό pen-and-paper RPG, ενώ η δεύτερη θα αποτελεί ένα αστυνομικό θρίλερ βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Warren Ellis (Hellblazer, Red). Τέλος θα υπάρξουν σειρές κωμωδίας με την γνωστή ηθοποιό και σεναριογράφο Sarah Silverman (School of Rock, Κάτι Τρέχει με την Μαίρη) αλλά και μία σειρά με περιορισμένα επεισόδια που θα έχει ως βάση τις νουβέλες Winterworld και θα μας μιλάει για την ανθρώπινη πάλη για επιβίωση σε έναν post-apocalyptic κόσμο γεμάτο από πάγο.

Περισσότερες σειρές και εκπομπές θα ανακοινωθούν μελλοντικά, καθώς αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται τα πρώτα τους πιλοτικά επεισόδια. Μένει να δούμε αν οι παραπάνω τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές θα προβληθούν ταυτόχρονα και στην χώρα μας ή αν θα πρέπει να περιμένουμε να γίνουν διαθέσιμες κάποια στιγμή στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του Xbox One και του Xbox 360 και συζητήστε τις στο αντίστοιχο Xbox forum του GameWorld.

To Xbox One κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο σε 13 χώρες, ενώ θα αρχίσει να πωλείται επίσημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα