Χρυσό SNES The Legend of Zelda

Ίσως το μόνο κομμάτι στον κόσμο σε αδιανόητα υψηλή τιμή!

Ένας αναγνώστης του 9gag βρέθηκε στο Παρίσι και είδε σε ένα κατάστημα Πληροφορικής το παρακάτω χρυσό SNES με theme απ' το The Legend of Zelda.

Ελάχιστοι στον κόσμο γνώριζαν την ύπαρξη της συγκεκριμένης κονσόλας η οποία με μια πρώτη ματιά δείχνει ως original και όχι custom

κατασκευή. Με μια δεύτερη ματιά όμως, θα διακρίνετε ένα χαρτί κάτω δεξιά που λέει ξεκάθαρα ότι η κονσόλα είναι όντως custom κατασκευή και δεν έχει παραχθεί απ' την Nintendo. Με απλά λόγια η εταιρεία Muchunow πήρε ένα SNES και το έντυσε χρυσό με τις αποχρώσεις που βλέπετε σε κονσόλα και gamepad.

Ενώ αρχικά η περιγραφή της εικόνας αναφέρει "Δεν θα θέλατε να ακούσετε την τιμή του" μετά από πιέσεις ο αναγνώστης άφησε σχόλιο κάτω απ' την εικόνα διευκρινίζοντας ότι οι υπάλληλοι του είπαν πως κοστίζει 14.600 ευρώ! Πολύ υψηλό το ποσό για ένα δημιούργημα που δεν προέρχεται απ' την Nintendo αλλά από τρίτο κατασκευαστή. Λογικά το SuperNES θα έχει και μερικά καράτια χρυσού πάνω του!

Με ένα ψάξιμο στο Ebay δεν θα καταφέρετε να βρείτε κάτι, προφανώς γιατί θα υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια στον κόσμο, αν όχι το μοναδικό.

Για εκτενή συζήτηση γύρω από τα Retro Games επισκεφθείτε το Retro Forum μας. Υπάρχει επίσης ξεχωριστό topic για το SNES.

Keywords
Τυχαία Θέματα