Ultra Street Fighter IV

Πέντε νέοι χαρακτήρες και δύο νέα modes. Διαθέσιμο τον Ιούνιο του 2014 για PS3 και Xbox 360 και τον προσεχή Αύγουστο για PC. [UPDATE 3]

[Αρχική δημοσίευση: 15/7/2013] Κατά τη διάρκεια του Evolution Championship Series, του διάσημου αμερικάνικου τουρνουά για video

games, ανακοινώθηκε από την Capcom πως στις αρχές του νέου έτους θα προστεθούν πέντε καινούριοι χαρακτήρες με τον έναν από αυτούς να αποτελεί μία εντελώς νέα προσθήκη. Πιο συγκεκριμένα οι Rolento, Poison, Hugo και Elena έρχονται να πραγματοποιήσουν την επανεμφάνισή τους, έπειτα από το πολύ καλό Street Fighter X Tekken, αλλά και να προσφέρουν αναμνήσεις από το κλασικό Final Fight ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί οποιαδήποτε πληροφορία για τον καινούριο χαρακτήρα.

Επιπροσθέτως θα διατεθούν έξι νέα επίπεδα καθώς επίσης θα γίνουν διάφορες ρυθμίσεις στις κινήσεις των χαρακτήρων ώστε να υπάρχει καλύτερη εξισορρόπηση στις δυναμικότητές τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ευρωπαϊκή τιμή διάθεσης, εντούτοις, πάντα σύμφωνα με την Capcom, γνωρίζουμε πως η τιμή των προαναφερθέντων προσθηκών και βελτιώσεων θα ανέρχεται στα 15 δολάρια (λογικά 15 ευρώ για την Ευρώπη). Επιπλέον, οπως είναι φυσικό, η Capcom θα προσπαθήσει να ελκύσει και νέους αγοραστές καθώς θα διαθέσει μία νέα πλήρη έκδοση, που θα περιλαμβάνει τα παλιότερα και καινούρια DLC, προς 40 δολάρια (αντίστοιχα αναμένεται προς 40 ευρώ για την Ευρώπη).

Διαβάστε το review του Super Street Fighter IV από το GameWorld.

[UPDATE] Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η νέα έκδοση της δημοφιλούς fighting σειράς θα έχει την ονομασία Ultra Street Fighter IV και θα περιέχει συνολικά 44 μαχητές, συμπεριλαμβανομένων των νέων μαχητών.

Δημοσιεύθηκε το πρώτο τρέιλερ του Ultra Street Fighter IV.

{youtube}yYiWKiqX1Q0|500|300{/youtube}

Στο παραπάνω τρέιλερ η Capcom έρχετε να δώσει μία πρώτη γεύση από τους τέσσερις επανερχόμενους μαχητές που αποτελούνται από τους Rolento, Poison, Hugo και Elena (τους οποίους μπορείτε να δείτε και στις νέες εικόνες της image gallery). Αναφορικά με τον ολοκαίνουριο πέμπτο μαχητή φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένετε λίγο διάστημα ακόμα μέχρι να γίνει η σχετική ανακοίνωση.

[UPDATE 18/11/2013] H Capcom ανακοίνωσε ότι το Ultra Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει στο διάστημα μεταξύ του Απριλίου και του Ιουλίου του 2014. Στα coin 'ops της Ιαπωνίας θα διατεθεί στις αρχές του Απριλίου, ενώ στην Δύση θα το δούμε πριν το επόμενο EVO Championship, το οποίο θα λάβει χώρα στις 11 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Capcom Unity. Η έκδοση αυτή θα είναι ψηφιακή, καθώς για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την retail διάθεσή της. Είναι γεγονός πάντως πως το Ultra Street Fighter IV αναμένεται με αγωνία, καθώς έχουν προστεθεί νέα συστήματα μάχης και συγκεκριμένα τα Ultra Combo Double και Red Focus Attack, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο μας.

Να σημειωθεί ότι όσοι έχετε προμηθευτεί το Street Fighter IV ή το Super Street Fighter IV: Arcade Edition θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε upgrade ψηφιακά στο Ultra Street Fighter IV. Αντίθετα όσοι αγοράσετε την retail ή την ολοκληρωμένη download έκδοση αντίστοιχα θα αποκτήσετε πρόσβαση εντελώς δωρεάν σε όλες τις εμφανίσεις των μαχητών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν ως DLC.

To Ultra Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, PS3 και Xbox 360.

[UPDATE 9/12/13] Το Ultra Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Ιουνίου το 2014 σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Capcom.

H νέα έκδοση του δημοφιλούς Fighting θα διατεθεί σε τρεις μορφές και συγκεκριμένα ως digital upgrade, ως digital bundle και σε retail μορφή. Στις αρχές του επόμενου Ιουνίου θα δούμε αρχική την digital upgrade έκδοση, η οποία θα κοστίζει €14.99 και θα διατεθεί σε αμφότερα τα PS3 και Xbox 360. Όπως είναι λογικό για να κάνετε upgrade στο Ultra Street Fighter IV θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το Super Street Fighter IV: Arcade Edition.

{youtube}aJdBPtM_AG0|500|300{/youtube}

Εν τω μεταξύ, τον προσεχή Αύγουστο θα κυκλοφορήσει στα PC η digital upgrade έκδοση, ενώ στις κονσόλες θα διατεθεί τόσο σε digital, όσο και σε retail μορφή. Όπως όλα δείχνουν στα PC η retail κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2014, κοινώς θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το Ultra Street Fighter IV θα προσθέσει πέντε νέους μαχητές στο ήδη υπάρχον ρόστερ. Για την ώρα παραμένει άγνωστος ποιος θα είναι ο πέμπτος χαρακτήρας που θα πλαισιώσει τους Rolento, Hugo, Poison και Elena.

[UPDATE 15/12/2013] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Capcom, το Ultra Street Fighter IV θα περιλαμβάνει δύο ακόμη modes, το Online Training και το 3 vs 3 match.

To Online Training mode λειτουργεί όπως το βασικό training mode με την μόνη διαφορά ότι μπορείτε να κάνετε invite έναν άλλον παίκτη για να προπονηθείτε παρέα. Η Capcom ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο το training θα γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό και θα δώσει στους παίκτες το κίνητρο να ζητήσουν ή να δώσουν συμβουλές μέσω αυτού, ύστερα από κάποιο ανταγωνιστικό online match λόγου χάρη.

Εν τω μεταξύ, στο Team Battle Mode συναντάμε την προσθήκη του 3 vs 3 match, το οποίο αναμένεται να προσφέρει ακόμα πιο συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Η Capcom έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω τρέιλερ δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από τα δύο νέα modes. Απολαύστε το:

{youtube}85HtSkj5d4I|500|300{/youtube}

To Ultra Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου το 2014 για PS3 και Xbox 360, ενώ τον προσεχή Αύγουστο θα διατεθεί για PC.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα