Ελληνικά στο Beyond: Two Souls

Το νέο δημιούργημα της Quantic Dream στη γλώσσα μας.

Όπως μας ενημέρωσε ο Pad Poet, Community Manager της ελληνικής κοινότητας του PlayStation, το νέο video game της Quantic

Dream (δημιουργού του Heavy Rain) με τίτλο Beyond: Two Souls, θα έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Η ενημέρωση αυτή έγινε στο topic του forum όπου ο Community Manager της Sony απαντάει στις απορίες σας. Συγκεκριμένα ο αναγνώστης wavee ρώτησε αν "Tα games The Last of Us και Beyond: Two Souls θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους" και ο Pad Poet απάντησε: "Μόνο υπότιτλους, όχι μεταγλώττιση". Tricky question, έτσι; Η ερώτηση αυτή έγινε φυσικά πριν την κυκλοφορία του The Last of Us, για το οποίο όπως ήδη γνωρίζετε υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι...αν φυσικά αγοράσετε την ελληνική έκδοση που κυκλοφορεί μόνο στη χώρα μας.

{youtube}UI2Y5gsE0d0|400|300{/youtube}

Το Beyond: Two Souls θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και αναμένεται να είναι το αμέσως επόμενο blockbuster video game για το PlayStation 3, μετά το The Last of Us. Είναι άκρως σημαντικό το ότι η Sony θα στηρίξει άλλο ένα παιχνίδι της με ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που πλέον έχει καθιερωθεί για όλα τα μεγάλα games της και σιγά-σιγά θα αρχίζει να θεωρείται...αυτονόητο! Το τελευταίο μεγάλο video game για το PS3 φέτος αναμένεται να είναι το Gran Turismo 6 που θα κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Αν θέλετε να παίξετε games στο PlayStation 3 με ελληνικούς υπότιτλους τότε πέρα απ' το The Last of Us δείτε επίσης τα Uncharted 3, God of War: Ascension και Sly Cooper: Thieves in Time.

[UPDATE] Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τον Pad Poet, η υλοποίηση των ελληνικών στο Beyond: Two Souls δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί οπότε αναμείνατε σύντομα για νεότερα.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα