Για κλείσιμο η Vatra Games

Ο developer του Silent Hill: Downpour απειλείται με λουκέτο.

Μια νέα είδηση μας ήρθε από το Eurogamer Czech, το οποίο εδρεύει στην Τσεχία, όπως άλλωστε και η Vatra Games. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η προγραμματιστική εταιρεία περνάει άσχημη οικονομική περίοδο και ενδέχεται

σύντομα να κλείσει.

Η Vatra Games ιδρύθηκε το 2009 ως προγραμματιστική ομάδα της 2Κ Czech. Πέρα από το πρόσφατο Silent Hill: Downpour, έχει αναπτύξει μόνο έναν ακόμη τίτλο, το αδιάφορο Rush'n Attack: Ex-Patriot που διατέθηκε μέσω PSN και Xbox Live τον Μάρτιο του 2011.

Για τις παραπάνω φήμες, η Kuju Εntairtainment (ιδιοκτήτρια της Vatra Games) έσπευσε να διευκρινίσει ότι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση σχετικά με το κλείσιμο της θυγατρικής εταιρίας της. Σύμφωνα με δηλώσεις της Kuju στο Eurogamer, οι δραστηριότητες της Vatra Games βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό εξέταση, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποια θα είναι η τύχη της τσεχικής εταιρίας.

Τον τελευταίο καιρό, η Vatra Games εργάζονταν πάνω σ' ένα Action-Adventure στα πρότυπα του God of War, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα μείνει στα...συρτάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα