Η Cyta ζητάει χρήματα για την υποβολή βιογραφικών

Πληρώστε 25 ευρώ για να γίνετε δεκτοί σε συνέντευξη!

Η γνωστή εταιρεία Ιnternet και σταθερής τηλεφωνίας φτάνει στο απαράδεκτο σημείο να ζητάει 25 ευρώ για να δεχτεί την αίτηση υποβολής βιογραφικού από ανθρώπους που ψάχνουν εργασία. Ο λόγος για την Κυπριακή Cyta, η οποία εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο πριν από περίπου ένα χρόνο, με προγράμματα Internet και τηλεφωνίας, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε το VDSL

στις υπηρεσίες της.

Η Cyta λοιπόν δήλωσε πως όσοι θέλουν να υποβάλουν το βιογραφικό τους προς αναζήτηση εργασίας στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης (ΚΤΕ) στη Λευκωσία και την Λεμεσό, θα πρέπει να πληρώσουν...25 ευρώ! Σαν να μην έφτανε αυτό, η «προκαταβολή» αυτή δεν θα επιστραφεί σε κανέναν υποψήφιο, μια κίνηση που θεωρείται παράνομη και μάλιστα μπορεί να φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια.

Ξέρουμε πως και η Κυπριακή οικονομία βρίσκεται στο περιθώριο αυτές τις ημέρες με την επικείμενη υπογραφή μνημονίου με το ΔΝΤ να βρίσκεται στο προσκήνιο, ποιος θα το πίστευε όμως πως μια μεγάλη εταιρεία σαν την Cyta θα αντδρούσε έτσι; Η αιτιολογία που παρουσιάστηκε από τους υπεύθυνους της εταιρείας είναι ότι από τους υποψήφιους που καλούνταν για εργασία, μόνο οι μισοί εμφανίζονταν στις προγραμματισμένες συνεντεύξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα