iPad 5 και iPad mini 2

Η Apple διατίθεται να συνεχίσει τις αναβαθμίσεις του iPad δύο φορές τον χρόνο.

Τα iPad 5 και iPad mini 2 θα μπουν στην γραμμή παραγωγής της Apple τον Μάρτιο, μόλις πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία των iPad 4 και iPad mini.

Το

Apple Insider δήλωσε ότι έχει έγκυρες πηγές που ήταν παρούσες στην εκδήλωση CES της προηγούμενης εβδομάδας και κατάφεραν να αποκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες. Τα στοιχεία αυτά ενισχύονται από το γεγονός ότι ανάλογες φήμες που κυκλοφορούσαν τον Ιανουάριο του 2012 για τον ίδιο λόγο, τελικά επιβεβαιώθηκαν. Πέρυσι θυμίζουμε ότι η Apple αντικατέστησε το hardware του tablet δύο φορές μέσα σε 12 μήνες. Το iPad 3 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο ενώ το iPad 4 τον Νοέμβριο.

Αν η παραπάνω φήμη γίνει πραγματικότητα, αυτό θα σημαίνει ότι αν αγοράσατε ένα iPad το περασμένο έτος θα είναι σύντομα εκτός εποχής κατά δύο μοντέλα. Πόσο όμως θα αξίζει η αναβάθμιση σε iPad 5 και iPad mini 2; Το iPad mini 2 θα έχει ταχύτερο chip,αλλά εξωτερικά θα είναι το ίδιο, χωρίς καμία αναβάθμιση στην ανάλυση της οθόνης. Το iPad 5 από την άλλη θα δει περισσότερες αλλαγές. Θα είναι λεπτότερο κι ελαφρύτερο από το iPad 4 ενώ θα έχει τον νέο A6X επεξεργαστή όπως και μικρότερο Lightning connector.

Επίσης αναμένεται η νέα σειρά των iPhone που θα κυκλοφορήσουν είτε τον Μάιο είτε τον Ιούνιο. Όπως παραδοσιακά μας έχει συνηθίσει η Apple θα είναι η γνωστή αναβάθμιση που γίνεται στα μέσα της χρονιάς σε iPhone 5S. Φημολογείται ότι το επόμενο smartphone θα φέρει νέες επιλογές και χρώματα, όπως γίνεται αντίστοιχα και με το iPod.

Keywords
Τυχαία Θέματα