inFamous: Second Son

Η Sony μας ξάφνιασε με την επιστροφή της σειράς inFamous.

Η Sucker Punch αποκάλυψε σήμερα στην Sony Press Conference το τρίτο μέρος της σειράς infamous. Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο Nate Fox εκπροσωπώντας την Sucker Punch, άρχισε να αναφέρεται σε θεωρίες συνομωσίας

και να περιγράφει μια πόλη στην οποία κυριαρχεί η παρακολούθηση με βιντεοκάμερες. Αμέσως, καταλάβαμε ότι μιλούσε για κάποιο παιχνίδι και προσπαθούσαμε να μαντέψουμε σε ποιο μπορεί να αναφερόταν.

{youtube}R46bxNr8Iz0|400|300{/youtube}

Το τρέιλερ που ακολούθησε, έλυσε κάθε πορία και αφορά την συνέχεια της επιτυχημένης σειράς infamous, το inFamous: Second Son. Σε μία πόλη στην οποία η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει κάμερες παντού και ελέγχει καθετί, ζουν άνθρωποι με ειδικές δυνάμεις που τους μετατρέπουν σε ανθρώπινες πολεμικές μηχανές. Ο μοναδικός σκοπός τους είναι να πολεμίσουν για την ελευθερία τους. Όπως λέει και ο πρωταγωνιστής, "Το τίμημα που πληρώνουμε για την ασφάλειά μας είναι μεγάλο, η ελευθερία μας". Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για το πιο ανατρεπτικό σενάριο καθώς έχουμε δει την ίδια ιστορία στα games και στο cinema άπειρες φορές. Αν και το σενάριό του είναι κλισέ, το gameplay και οι σκηνές μάχης φάνηκαν να έχουν ενδιαφέρον.

Το inFamous: Second Son θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα