Ο Mike Capps της Epic Games αποσύρεται

Ο πρόεδρος ενός μεγάλου developer που δημιούργησε την Unreal Engine, παραιτείται για να χαλαρώσει.

Ο πρόεδρος της Epic Games, δημιουργού των Unreal Tournament, Gears of War, αλλά και της Unreal Engine που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά μεγάλα games,

αποφάσισε να αποσυρθεί απ' τη θέση του για να ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένειά του.

"Μαζί με τη γυναίκα μου Julianne θέλουμε να ασχοληθούμε με το παιδί μας οπότε δεν έχω κάτι άλλο στα σχέδιά μου. Ίσως ασχοληθώ με τη διδασκαλία, τη συγγραφή και τις φιλανθρωπίες" δήλωσε ο Mike Capps, ο οποίος εργαζόταν στην Epic Games για 10 χρόνια. Ο ρόλος του από εδώ και στο εξής θα είναι καθαρά συμβουλευτικός, καθώς παρέμεινε τυπικά στο διοικητικό συμβούλιο. "Αφιέρωσα μια δεκαετία απ' τη ζωή μου στην Epic κι έχω στενούς φίλους εκεί οπότε δεν θα μπορούσα απλά να σηκωθώ να φύγω. Αγαπάω την εταιρεία κι αν με κόψεις, τότε στην αιμορραγία θα βγάλω nanoblack και imulsion!" πρόσθεσε.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney, καθώς και οι μεγάλοι μέτοχοι της εταιρείας, ζήτησαν απ' τον Capps να παραμείνει τουλάχιστον στο διοικητικό συμβούλιο, κάτι που τελικώς έπραξε, ενώ παράλληλα δήλωσε ευτυχής για την Unreal Engine 4 και τα μελλοντικά games. Το κενό του θα αναπληρώσει ο Paul Meegan, αντιπρόεδρος του τμήματος development της εταιρείας.

Ο Capps δεν είναι ο μόνος που παραιτήθηκε φέτος απ' την Epic Games, καθώς ο Cliff Bleszinski (design director) κι ο Rod Fergusson (επικεφαλής του franchise) έφυγαν απ' την εταιρεία, αμφότεροι για να βοηθήσουν την Irrational Games στο BioShock Infinite.

Οι επόμενοι τίτλοι της Epic Games είναι το Fortnite και το Gears of War: Judgment.

Keywords
Τυχαία Θέματα