Ο director του Uncharted πηγαίνει στο League of Legends

Η Riot Games "έκλεψε" τον Justin Richmond από την Sony!

Ο Justin Richmond, director του Uncharted 3 και του multiplayer mode του Uncharted 2 αλλά και βοηθός σκηνοθέτη στα πρώτα δύο games

της σειράς, παραιτήθηκε από την θέση του στην εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog, για να μετακομίσει στην Riot Games για λογαριασμό του League of Legends.

Ο Richmond, που εργαζόταν στη Naughty Dog από το 2008, δήλωσε ότι αγαπάει την παλιά του εταρεία παρά την αποχώρησή του, αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν. "Μετά από πολύ προσεκτική σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω στην Riot Games. Υπάρχουν πολλές καινοτόμες ενέργειες που ετοιμάζει η εταιρεία στο μέλλον και θέλω να είμαι μέλος αυτών των ενεργειών" τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amy Hennig, σεναριογράφος του Uncharted, αποχώρησε κι αυτή με τη σειρά της πριν από λίγες εβδομάδες. Άραγε τι αντίκτυπο θα έχουν όλα αυτά στο Uncharted 4; "Καμία επίπτωση στο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του Uncharted 4" ομολογεί η Sony σε σημερινή της ανακοίνωση. Το ερώτημα είναι αν η ποιότητα της νέας έκδοσης θα είναι αντάξια των προηγούμενων, καθώς όπως γνωρίζουμε ήδη από άλλα παραδείγματα (Call of Duty, Championship Manager κτλ.) όταν οι original δημιουργοί αποχωρούν οι επιπτώσεις είναι σημαντικές.

Τονίζουμε πάντως ότι οι επικεφαλείς της σειράς Uncharted, Neil Druckman και Bruce Straley, που είναι η ψυχή της σειράς ως game director και σεναριογράφοι, παραμένουν στις θέσεις τους στις οποίες επέστρεψαν μετά την ολοκλήρωση του The Last of Us.

Keywords
Τυχαία Θέματα