Ταινία Tom Clancy's Ghost Recon απ' τον Michael Bay!

Συμφωνία της Ubisoft με τον δημιουργό των Transformers και Armageddon!

Τα ερχόμενα χρόνια θα απολαύσουμε άφθονες ταινίες από games καθώς τα Assassin's Creed, Gears of War, Tomb Raider, World of Warcraft

και πολλές ακόμη ταινίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στις αίθουσες όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από την κατηγορία Τα games στο Cinema.

Μετά το Assassin's Creed, αυτή τη φορά η Ubisoft θα επεκταθεί στο cinema και στο Tom Clancy's Ghost Recon. Στη συγκεκριμένη όμως ταινία θα συνεργαστεί με τον Michael Bay, παραγωγό και σκηνοθέτη των ταινιών Transformers (όλη της σειράς), Armageddon, Pearl Harbor και The Island! Ο Bay έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία.

Η ταινία Ghost Recon θα επικεντρωθεί σε προηγμένα τεχνολογικά όπλα που ήδη υπάρχουν και δεν θα είναι επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με το σενάριο, η ομάδα Ghost Recon θα αναλαμβάνει αποστολές που δεν θα μπορεί να φέρει εις πέρας ο αμερικάνικος στρατός και θα δρα ως προσωπική φρουρά ειδικών δυνάμεων του πρωθυπουργού "που θα διενεργεί χωρίς να αφήνει κάποιο σημάδει πίσω της". Θα έχει ειδικές δεξιότητες και θα χειρίζεται όπλα που λίγοι γνωρίζουν.

{youtube}7-wAzlqzXH0|400|300{/youtube}

Αυτή την περίοδο ο ταλαντούχος Michael Bay σκηνοθετεί το Transformers 4 για την Paramount. Την διανομή της ταινίας θα αναλάβει η Warner και το casting για τους ηθοποιούς θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Άρα θα έχουμε μερικά χρόνια μπροστά μας μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Όσο για την ταινία Assassin's Creed όπου πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender, το τελευταίο update που έχουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Δείτε επίσης το παραπάνω βίντεο με την ταινία μικρού μήκους Ghost Recon Alpha, την οποία σκηνοθέτησαν οι Francois Alaux και Herve de Cracy, με παραγωγό τον Ridley Scott.

Keywords
Τυχαία Θέματα