Το τέλος του Resistance

Η Sony δεν έχει άλλα σχέδια για τη σειρά.

Απ' το ξεκίνημα αυτής της γενιάς, τα παιχνίδια Resistance ήταν πάντα στο πλευρό της Sony. Το πρώτο μέρος της σειράς, το Resistance: Fall of Man, ήταν ένας από τους λίγους τίτλους που κυκλοφόρησαν μαζί με το PlayStation 3, δείχνοντας τις δυνατότητες του. Έξι χρόνια μετά, το exclusive
της Sony έχει αποκτήσει πολλά sequels, με κάποια από αυτά να συνεχίζουν στην ίδια πλατφόρμα με το πρώτο (Resistance 2, Resistance 3) και άλλα να βγαίνουν για τα φορητά της Ιαπωνικής εταιρίας (Resistance: Retribution, Burning Skies). Παρά τα όσα έχει καταφέρει, η σειρά ποτέ δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα τώρα να βλέπουμε τη Sony να παραδίδει τα όπλα.

Ο Daniel Brooke, μέλος της Sony Computer Entertainment Europe, δήλωσε σε συνέντευξη του ότι, παρότι τα Resistance είναι καταπληκτικά παιχνίδια, η Sony δεν έχει περαιτέρω σχέδια για αυτά. Αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα δούμε άλλα sequels, προηγούμενες δηλώσεις δημιουργών και στελεχών που έχουν δουλέψει πάνω σε αυτή δείχνουν ότι ή σειρά έχει κάνει τον κύκλο της.

Η Insomniac, η εταιρία που έχει δημιουργήσει τη σειρά, έχει σταματήσει να δουλεύει αποκλειστικά για την Sony και τώρα συνεργάζεται με την EA, μαζί με την οποία φτιάχνει τον νέο multiplatform τίτλο της, Overstrike. Μετά το τέλος του Resistance 3, ο Ted Price, πρόεδρος της εταιρίας, είχε δηλώσει ότι η ιστορία των παιχνιδιών έχει φτάσει στο τέλος της και για αυτό η Insomniac δεν θα θελε να εργαστεί σε κάποιο άλλο Resistance, μιας και δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο σε αυτήν.
Keywords
Τυχαία Θέματα