One Piece: Pirate Warriors Review

Το One Piece είναι από τις πιο τρελές και πετυχημένες σειρές anime που έχουν βγει ποτέ. Αυτό είναι γεγονός που λίγοι αμφισβητούν. Ακόμα και οι πολέμιοι της σειράς, σέβονται την τεράστια fanbase που έχει αποκτήσει και την δημιουργικότητα που επιδεικνύει στον σχεδιασμό των χαρακτήρων και στην ιστορία. Το One Piece έχει τύχη παρόμοια με το Naruto

στον κόσμο των video games. Τα παιχνίδια One Piece ξεκίνησαν απλά και… κάτω του μετρίου, αλλά έχουν φτάσει σήμερα να είναι ικανοποιητικά για τους φανατικούς. Έτσι και το One Piece: Pirate Warriors, είναι ένα ΟΚ παιχνίδι για όποιον θέλει να βουτήξει στον θεόμουρλο κόσμο των πειρατών και ταυτόχρονα να βλέπει και το anime.

Στο Pirate Warriors ξεκινάτε με μια μικρή μάχη -δείγμα των δυνάμεων που θα έχετε αργότερα- και αμέσως μετά οι χαρακτήρες αρχίζουν να διηγούνται πώς γνωρίστηκαν και άρχισαν το ταξίδι για την «μεγάλη γραμμή». Και, ως anime game που σέβεται τον εαυτό του, η κάθε πίστα του είναι από ένα διαφορετικό κομμάτι της ιστορίας. Το Pirate Warriors είναι ένα 3D beat ‘em up με πολλούς εχθρούς επί της οθόνης. Σαν το Dynasty Warriors ένα πράγμα, αλλά χωρίς δυναστείες και πολεμιστές. Παίζοντας το κανονικό σενάριο, παίζετε ως επί το πλείστον με τον Luffy. Βέβαια, μετά το πέρας του εκάστοτε επεισοδίου ξεκλειδώνει ένας νέος χαρακτήρας (κυρίως αυτός που βρίσκεται μέσα στο κάθε τρέχον «επεισόδιο» και εκείνη την στιγμή αποφασίζει να ακολουθήσει τους Straw Hat Pirates) για να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να παίξετε ξανά προηγούμενα επεισόδια. Υπάρχει και online multiplayer, στο οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε τα κεφάλαια του παιχνιδιού με την βοήθεια κάποιου άλλου παίκτη.

Περνώντας στο gameplay, οι βασικές επιθέσεις γίνονται κυρίως με δύο κουμπιά: το τρίγωνο και το τετράγωνο. Τις περισσότερες φορές και ανεξαρτήτως επιπέδου δυσκολίας, κάποιες στάνταρ επιθέσεις αρκούν για τα περισσότερα πλήθη εχθρών. Δεν υπάρχει κάποιου είδους block. Αντ’ αυτού, ο χαρακτήρας σας αποφεύγει τα χτυπήματα με το X, ενώ με τον κύκλο μπορεί να εξαπολύσει μια δυνατή σπέσιαλ επίθεση που χρησιμοποιεί SP. Το SP αποκτιέται σκοτώνοντας εχθρούς με τον κουβά ή μαζεύοντας οτιδήποτε παραπέμπει σε αλκοολούχο ποτό. Υπάρχουν διάσπαρτα μπαούλα με διάφορα αντικείμενα, οπότε πέρα από τα φαγητά που σας δίνουν πόντους υγείας, υπάρχουν και ποτήρια μπύρας ή μπουκάλια κρασιού που γεμίζουν την μπάρα SP. Επίσης, σε μπαούλα ή σε μάχες με bosses, βρίσκετε coins. Πρόκειται για νομίσματα που αλλάζουν λίγο τα stats του χαρακτήρα σας. Στο μενού κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ή μετά το τέλος κάθε αποστολής, μπορείτε να βάλετε τα νομίσματα σε slots ώστε ο χαρακτήρας σας να αποκτήσει καλύτερα στατιστικά, όπως δυνατότερες επιθέσεις, περισσότερη υγεία ή αντοχή σε επιθέσεις. To leveling περιορίζεται εκεί, αλλά και στον δείκτη wanted που αυξάνεται ανάλογα με το πόσο εύκολα φέρνετε εις πέρας το κάθε επεισόδιο.

Μπούφλες, κλωτσιές και κλωτσοπατινάδες.

Μέχρι τώρα όλα καλά. Το One Piece: Pirate Warriors φαίνεται να είναι ένα αρκε

Keywords
Τυχαία Θέματα