WWE ’13 Review

H Attitude Era χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η «χρυσή εποχή» του wrestling, τότε που η WWE λεγόταν ακόμα World Wrestling Federation (WWF). H εποχή που εκτίναξε την τηλεθέαση της WWE στα ύψη, επιτρέποντας στην εταιρεία

να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό. Η εποχή όπου ο Rock σήκωνε το περιβόητο φρύδι του, ο Mankind έσπαγε τα δόντια του στο ρινγκ και επέστρεφε για περισσότερο ξύλο, ο Undertaker έθαβε ζωντανούς τους αντιπάλους του, ο Stone Cold Steve Austin έπινε μπύρες και σήκωνε το μεσαίο του δάκτυλο στο αφεντικό του Vince McMahon. Μια εποχή πραγματική επανάσταση!

Η Attitude Era χρονολογείται από το 1996 μέχρι το 2002, με τους λεγόμενους Monday Night Wars να παίρνουν φωτιά κάθε βδομάδα, όταν ο ανταγωνισμός μεταξύ WWE και WCW βρισκόταν στο απόγειό του. Aστέρες όπως οι Rock, Stone Cold, Undertaker, Kane, Shawn Michaels, Triple H, και Mankind άφισαν το στίγμα τους σε εκείνη την περίοδο του wrestling, χαράζοντας, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, το μονοπάτι προς το θρυλικό status τους. Σε αυτή τη «χρυσή εποχή» μας ταξιδεύει φέτος το WWE 13, κάνοντάς μας να ξαναζήσουμε τα πιο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο.

Αν έχετε παίξει το WWE 12, το κεντρικό μενού του παιχνιδιού θα σας φανεί γνώριμο. Οι βασικές επιλογές σας είναι το Play, όπου μπορείτε να διαλέξετε από δεκάδες τύπους ματς με ότι κανόνες θέλετε εσείς, το Attitude Era story mode όπου ξαναζείτε όλες τις ιστορικές στιγμές από το 1996 μέχρι το 2002, το WWE Universe που αναπαριστά το show της τηλεόρασης με τις ημερομηνίες των PPVs (κάτι σαν το παλιό General Manager), το οnline ο για διαδικτυακές αναμετρήσεις, και τέλος το Creations όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να παραμετροποιήσετε superstars, divas, αρένες, σετ κινήσεων, λογότυπα και finishers.

Το Hell In A Cell match που έκανε τον Mankind θρύλο.

To Attitude Era mode σας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή μέσω της καριέρας των D-Generation-X, Stone Cold Steve Austin, Brothers Of Destruction (Undertaker και Kane), The Rock και Mankind. Η ιστορία παρουσιάζεται μέσω cutscenes, που είναι φτυστή αναπαράσταση των πραγματικών γεγονότων, ενώ ο σχολιασμός είναι παρμένος κατευθείαν από το υλικό εκείνης της περιόδου. Πριν από κάθε ματς το παιχνίδι σας περιγράφει τα γεγονότα σε μια παράγραφο, ενώ από κάτω από αυτήν υπάρχουν ιστορικές σκηνές με τους παλαιστές, τις οποίες μπορείτε να αναπαραστήσετε μέσα στο ματς. Άλλες είναι προαιρετικές και άλλες απαραίτητες, και ξεκλειδώνουν έξτρα παλαιστές, αρένες, ενδυμασίες, βίντεο και φωτογραφίες.

Το WWE Universe mode αναπαριστά το πρόγραμμα της τηλεόρασης σε μορφή ημερολογίου και πρακτικά σας επιτρέπει να αλλάξετε τα πάντα, όπως τους διαγωνιζόμενους παλαιστές της εβδομάδας, τις αρένες και τους κανόνες των αγώνων που διεξάγονται στα events, τους τίτλους διεκδικούνται κλπ. Εδώ υπάρχουν διάφορες cutscenes, από interactive cutscenes στις οποίες μετά το ματς καλείστε ή να συγχαρείτε τον αντίπαλό σας ή να τον χτυπήσετε, μέχρι και διακοπή αγώνων από παρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα