Το νέο food blog από την Ελένη Ψυχούλη: Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει γιορτινό μοσχαράκι με ρόδια, τρώει στο εστιατόριο "Το 25αράκι" και σου παρουσιάζει το αγαπημένο της υαλοπωλείο στο Μοναστηράκι!

19:03 20/12/2012 - Πηγή: Yupiii
Όσοι την ξέρουν (κι είναι οι πιο πολλοί), την αγαπούν για πολλούς λόγους! Η Ελένη Ψυχούλη είναι η ιδανική για να σου πει μια συνταγή που θα ξεπετάξεις σε 5 (λεπτά) και θα εντυπωσιάσεις 25 (καλεσμένους σε καθιστό). Είναι επίσης η κατάλληλη για να σου απαριθμήσει όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα σε γειτονιά επιλογής σου, να σου αποκαλύψει ένα αφέψημα με θαυματουργές ιδιότητες και βέβαια κάθε νέο και παλιό value for money γαστρονομικό στέκι στην Αθήνα. Όλα αυτά πάντα γαρνιρισμένα με το υπέροχο προσωπικό της στυλ και μια αισθητική που ανακατεύει νοσταλγία και μοντερνιά για να καταλήξει στο πιο ...γκουρμέ και εκλεκτικό μείγμα!
Keywords
Αναζητήσεις
ψυχουλη μοναστηρακι, blog ελενη ψυχουλη
Τυχαία Θέματα