… Εξαφανίστε τους Παλαιστίνιους

Του Γιώργου Χατζηδημητρίου

Το Ισραήλ βρίσκεται σε ναζιστική παράκρουση. Κάτω από τα απαθή βλέμματα της Δύσης που επικαλείται τις ηθικές αξίες της όποτε βολεύει, προχωράει ακάθεκτο για την τελική λύση στο «πρόβλημα της Παλαιστίνης», το οποίο θα είχε προ πολλού λυθεί με λιγότερο αίμα, εάν οι νοσταλγοί του Χίτλερ συμφωνούσαν ότι οι Παλαιστίνιοι δικαιούνται δύο σπιθαμές γης για να ζήσουν.

H Δύση, η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και ο αραβικός κόσμος παρακολουθούν το

μακελειό σαν να μην αφορά κανέναν. Την Παλαιστίνη την έχει εγκαταλείψει κι ο Θεός.

Στο τελικό ανακοινωθέν της πρόσφατης αραβοϊσλαμικής διάσκεψης στο Ριάντ, όπου συμμετείχε και το Ιράν μετά την αποκατάσταση των διμερών σχέσεων με τη Σ. Αραβία, οι ηγέτες περιορίστηκαν σε αυτονόητες καταδίκες.

Ποια ήταν η ουσία; Λόγια για δημόσια κατανάλωση. Οι διεφθαρμένοι πετρελαιάδες δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το πώς πρέπει να λυθεί το Παλαιστινιακό, ούτε μπορούν να συμφωνήσουν στο αίτημα της εκεχειρίας και τη δημιουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην έχουν τους ενοχλητικούς Παλαιστινίους στα πόδια τους.

Η απόφαση για την εξάλειψη της Γάζας ήταν από καιρό το όνειρο των κρυπτοφασιστών του Ισραήλ, γράφει ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος Chris Hedges. Αυτοί οι Εβραίοι εξτρεμιστές, που αποτελούν την κυβέρνηση του κυβερνώντος συνασπισμού, ενορχηστρώνουν τη γενοκτονία στη Γάζα, όπου εκατοντάδες Παλαιστίνιοι πεθαίνουν καθημερινά.

Η βία και η απειλή της βίας είναι οι μόνες μορφές επικοινωνίας που καταλαβαίνουν όσοι βρίσκονται εκτός του μαγικού κύκλου του εβραϊκού εθνικισμού. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι και χριστιανοί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ισραηλινή υπηκοότητα, πρόκειται να εκκαθαριστούν.

Ένα έγγραφο 10 σελίδων που διέρρευσε από το υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2023 συνιστά τη βίαιη και μόνιμη μεταφορά των 2.300.000 Παλαιστίνιων κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας στη χερσόνησο του Σινά της Αιγύπτου.

Είναι σοβαρό λάθος να μη λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις εκκλήσεις για την πλήρη εξάλειψη και την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων. Αυτή η ρητορική δεν είναι υπερβολική. Είναι μια κυριολεκτική συνταγή. Ο Νετανιάχου σε ένα tweet, που αργότερα αφαιρέθηκε, περιέγραψε τη μάχη με τη Χαμάς ως «πάλη μεταξύ των παιδιών του φωτός και των παιδιών του σκότους, μεταξύ της ανθρωπότητας και του νόμου της ζούγκλας».

Αυτοί οι Εβραίοι φανατικοί έχουν αρχίσει την εκδοχή τους για την τελική λύση στο παλαιστινιακό πρόβλημα. Έριξαν 12.000 τόνους εκρηκτικών στη Γάζα τις δύο πρώτες εβδομάδες της επίθεσης για να εξαφανίσουν τουλάχιστον το 45% των κατοικιών της Γάζας, σύμφωνα με το γραφείο ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ. Δεν έχουν καμία πρόθεση να ακούσουν κανέναν. «Εσείς καταστρέψατε τη Δρέσδη και τη Χιροσίμα, ενώ ο πόλεμος είχε τελειώσει» λένε με αναίδεια στους δυτικούς συνομιλητές τους.

Μπορεί ο πλανήτης να οργίζεται με τα πλάνα μικρών παιδιών που κείτονται νεκρά ή βαριά τραυματισμένα στους άθλιους διαδρόμους των νοσοκομείων, αλλά για το Ισραήλ, όπως και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό είναι ένα αποδεκτό τίμημα.

The post … Εξαφανίστε τους Παλαιστίνιους appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα