24 ντιμπέιτ με τον Βενιζέλο αντιπροτείνει ο Σαμαράς!

10:33 3/4/2012 - Πηγή: Antinews

ΣΥΡΙΖΑ από Ανεξάρτητους Έλληνες και εξαρτημένους ψηφοφόρους είναι η τελευταία τάση στα πολιτικά δρώμενα. Μέχρι να δούμε τη Ντόρα αγκαλιά με την Αλέκα ή τον Κατω-τζαφέρη σύμμαχο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ιστορική σύμπραξη μλ-ΚΚΕ, ΚΚΕ-ΜΛ και ανένταχτων αγωνιστών θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πάντως  Θα είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,

αν και πάει για σύριζα άουτ. Η ρεφορμιστική Αριστερά στην εξουσία. Καμμένη γη…

Ισοπαλία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Ερευνητικά δεδομένα, (data που λέμε και στα ελληνικά) μιας άλλης συγκυρίας λέει η εταιρεία, δημοσκόπηση επιμένει το μπλογκ. Για όσους ψάχνουν  στοιχεία για κραταιό δημοσκοπικά ΠΑΣΟΚ ας ανατρέξουν σε οποιονδήποτε μήνα του 2009. Ή στις αρχές του 2004, που έδινε ο ΓΑΠ πνοή στο Κίνημα…

Δέκα ημέρες πριν διαλυθεί, η Βουλή γίνεται… των επτά κομμάτων. Μετά από κυοφορία πολλών ημερών, «γεννιέται» σήμερα και η κοινοβουλευτική ομάδα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», καθώς στο νεοσύστατο σχηματισμό ανακοίνωσε ότι προσχωρεί και ο Μιχάλης Γιαννάκης.

Κατά διαβολική σύμπτωση (και) ο κ. Γιαννάκης είχε δώσει ένα λυσσαλέο αγώνα υπέρ της Ντόρας στις εσωκομματικές του 2009…

Μάταια και ανώφελα όλα. Από τη στιγμή που ο Βελόπουλος δεν βλέπει εκλογές, δεν πρόκειται να γίνουν.

Κρίμα πάντως διότι της ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ θα ηγηθεί ο φέρελπις πολιτικός, Απόστολος Κακλαμάνης. Το μέλλον του ανήκει. Μια πενταετία Πρόεδρος Δημοκρατίας  είναι το μαράζι του. Για το λόγο αυτό δεν αποχωρίζεται τα έδρανα της Βουλής..

Και τον Νοέμβριο του 2011 Παρα-δήμο και θα γινόταν Πρωθυπουργός μην το ξεχνάμε…

Άσε το άλλο με τα ντιμπέιτ. Θέλει 4 λέει ο Βενιζέλος. Δεν το εννοεί, απλά θέλει να δείξει ότι χρειάζεται χρόνο για να μας αναπτύξει το πρόγραμμα του.

24 οφείλει να αντιπροτείνει η ΝΔ. Καθημερινή σειρά, μετά το Πάσχα και έως τις εκλογές. Τόσα βράδια, κάποια στιγμή θα μιλήσουν εκτός του Βαγγέλη και οι άλλοι…

Τεράστια σύγχυση παρατηρήθηκε: κάποιοι άκουσαν «λαϊκή δεξιά» και κατάλαβαν «ελαφρολαϊκή». Ο γνωστός αοιδός Στέλιος Διονυσίου θα πολιτευθεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες διαβάζω στο παραπολιτικό site που έχει αναλάβει την προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα