Nord Stream: Απίστευτος ισχυρισμός της Gazprom για προγενέστερο σαμποτάζ του ΝΑΤΟ

Δημοσιότητα φωτογραφίες από νατοϊκό οπλικό σύστημα, κάτω από τον αγωγό το 2015!

Στις 6 Νοεμβρίου 2015, το μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα απόθεσης ναρκών του NATO, Seafox βρέθηκε κατά την προγραμματισμένη οπτική επιθεώρηση του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1

Ένα περιστατικό με εκρηκτικούς μηχανισμούς του ΝΑΤΟ σημειώθηκε νωρίτερα στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream, όπως δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος της Gazprom

Σεργκέι Κουπριάνοφ στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya-24.

“Είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε για εξελίξεις στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream που είχαν ήδη καταγραφεί νωρίτερα. Αυτή η περίπτωση είναι γνωστή. Στις 6 Νοεμβρίου 2015, το μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα απόθεσης ναρκών του NATO τ. Seafox βρέθηκε κατά την προγραμματισμένη οπτική επιθεώρηση του Nord Stream. Βρισκόταν στο διάστημα μεταξύ των αγωγών φυσικού αερίου, σαφώς κοντά σε έναν από τους σωλήνες», είπε ο Kupriyanov.

Οι φωτογραφίες από το συμβάν του 2015 στον Nord Stream που έδωσε στην δημοσιότητα η Γκάζπρομ

“Το ΝΑΤΟ ισχυρίστηκε τότε ότι το υποβρύχιο όχημα εξουδετέρωσης ναρκών χάθηκε κατά τη διάρκεια ασκήσεων. Τέτοιες ήταν οι «ασκήσεις» του ΝΑΤΟ όταν εκρηκτικός μηχανισμός αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς κάτω από τον αγωγό φυσικού αερίου μας”, είπε ο εκπρόσωπος.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός απενεργοποιήθηκε από τις σουηδικές ένοπλες δυνάμεις εκείνη την στιγμή και η μεταφορά φυσικού αερίου σταμάτησε λόγω της έκτακτης κατάστασης, που δημιουργήθηκε.

Ο Κουπριάνοφ δήλωσε ότι η «δουλειά» του Sea Fox είναι απλή, ότι είναι ικανό να πυροδοτήσει νάρκες, δηλαδή είναι ικανό να πυροδοτήσει τον αγωγό, σημειώνοντας ότι το αντιτορπιλικό «Sea Fox» «μπήκε κρυφά» απευθείας κάτω από το «Northern Stream 1». σε βάθος 40 μέτρων στο «Χιλιόμετρο 651». Ανακαλύφθηκε και εξαρθρώθηκε από τις Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τον έλεγχο στο σημείο του συμβάντος, τραβήχτηκαν αναλυτικές φωτογραφίες: «μπορείτε να δείτε καθαρά ότι η συσκευή, που θυμίζει μηχανοκίνητη ράγα, χτύπησε τον τοίχο του «North Stream 1», το αντιτορπιλικό «Sea Fox» συνήθως κατεβαίνει από πολεμικό πλοίο».

Ο Κουπριάνοφ σημείωσε, “Είναι εκπληκτικό πώς το ΝΑΤΟ εξήγησε αυτό που συνέβη. Σύμφωνα με τη συμμαχία, ένας ακριβός και πολύ επικίνδυνος μηχανισμός “χάθηκε” κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, γιατί ο καταστροφέας αποφάσισε να ακουμπήσει ακριβώς κάτω από τον σωλήνα αερίου και γιατί το συγκεκριμένο όπλο δεν παρακολουθήθηκε, δεν υπάρχει ακόμα εξήγηση».

Πηγή: newsbreak.gr

The post Nord Stream: Απίστευτος ισχυρισμός της Gazprom για προγενέστερο σαμποτάζ του ΝΑΤΟ appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα