O Λευτέρης ο Βουλγαροκτόνος και οι δυο Σαμουράι

Τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο ή όπως έλεγαν οι πιο παλιοί  «μάθε τέχνη κι άστηνε».

Μέρες Ολυμπιακών αγώνων και ο κυρ Λευτέρης δεν χρειάστηκε καν να ταξιδέψει στο Λονδίνο, για να δείξει τις δυνατότητές του.

Και δεν υπονοούμε τίποτα παρά μόνο αντιγράφουμε την πραγματικότητα και την αφιερώνουμε

στον… Αλέξη και λοιπούς. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Άσχημη κατάληξη είχε για δύο επίδοξους διαρρήκτες,ηλικίας 41ος και 46 ετών, από τη Βουλγαρία το νυχτερινό τους σχέδιο.

Επέλεξαν λάθος σπίτι να κλέψουν στα Ορμύλια Χαλκιδικής. Κραδαίνοντας γιαπωνέζικα σπαθιά παραβίασαν το σπίτι και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα. Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! Γιατί λίγο αργότερα ο 56χρονος ιδιοκτήτης επέστρεψε.

Η ατυχία των δυο κακοποιών ήταν ότι ο ιδιοκτήτης, ο κύριος Λευτέρης, πέρασε τη ζωή του στα γυμναστήρια και στις παλαίστρες. Και παιδί της πιάτσας.

Το τι ακολούθησε θυμίζει εικόνες από κόμικ δράσης και περιπέτειας (φανταστείτε τα επιφωνήματα στυλ “POW” και “KABOOM” σε πολύχρωμα συννεφάκια): Φάπες, κουτουλιές, χτύπημα των κεφαλιών μεταξύ τους και άλλα… πολεμικά συμβάντα εν μέσω… γαλλικής φρασεολογίας.

Βέβαια, όλα αυτά σύμφωνα με τις περιγραφές του κυρ-Λευτέρη.

Αλλά και γιατί να μην τον πιστέψουμε; Η αστυνομία, που κλήθηκε να πράξει το καθήκον  της, τους βρήκε αναίσθητους και πακεταρισμένους (μαζί με τις σπάθες τους) και τον Λευτέρη τον… Βουλγαροκτόνο καμαρωτό καμαρωτό, που υπεραμύνθηκε του οίκου του και των ιερών του.

Κύριε Κούβελε, τι λέτε; Θα τον πάρετε στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες ή θα τον κόψετε λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς;

Δαναός

Keywords
Τυχαία Θέματα