Oμολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 34χρονη στην Ξάνθη

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού σχηματίστηκε σε βάρος του 27χρονου που ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 34χρονη στην Ξάνθη.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο δράστης τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου πλησίασε την 34χρονη, τη στιγμή που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της ύστερα από νυχτερινή έξοδο, και ασκώντας της σωματική βία, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της, την περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά, αφού πρώτα είχε αφαιρέσει την τσάντα της. Το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του.

Ο 27χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα καθώς οι αστυνομικοί αξιοποίησαν ένα δακτυλικό αποτύπωμα που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στην είσοδο της πολυκατοικίας και μία κηλίδα αίματος που βρέθηκε στο σπίτι του δράστη.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη χθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και στη συνέχεια συνελήφθη καθώς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του.

Οπως έγινε γνωστό, έμενε σε κοντινή απόσταση από το πατρικό του θύματός του και διατηρούσε μανάβικο στην ίδια περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα