Άφησαν μόνο τις …σάουνες στην Ιπποκράτους οι παπανδρεϊκοί

Γλάστρες, υπολογιστές, ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων, φωτογραφικές μηχανές,ipad και, φυσικά, τα πολύτιμα αρχεία των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι πια στην Ιπποκράτους.

Αν και θα μπορούσε κανείς να ρωτήσει από ποιον πληρώθηκαν όλα αυτά η ουσία είναι άλλη: Είναι δυνατόν να μπαίνουν όλα σε ένα φορτηγό;

Γιατί, αν πρόκειται για ιδιωτικές περιουσίες (απαντάμε μόνοι μας στο ερώτημα) θα έπρεπε ο καθένας

να πάει στα γραφεία του κόμματος με το αυτοκίνητό του.

Αντί αυτού, όμως, το μεσημέρι ένα φορτηγό πάρκαρε μπροστά από το εστιατόριο “Φασόλι” και σε λίγα λεπτά είχε γεμίσει. Όλα ήταν σε κούτες από μέρες. Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, ακόμη απλήρωτοι, καταγγέλουν πως “έφυγαν τα πάντα”.

Ακόμη και οι πανάκριβες μπουχάρες, τα χαλιά που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και την ύπαρξη των οποίων αποκάλυψε την Κυριακή το Πρώτο Θέμα.

Οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που ειδοποίησαν φωτογράφους και δημοσιογράφους, ώστε να απαθανατίσουν τη στιγμή. Σε ότι αφορά στο που θα πάνε τα πράγματα απάντηση δεν έδινε κανείς. Οι αστυνομικοί φρόντισαν να εμποδίσουν τους φωτογράφους να ακολουθήσουν το φορτηγό. Μοναδικό σχόλιο από τους συνεργάτες του απερχόμενου προέδρου είναι ότι πρόκειται για υλικό που θα πάει στο Ίδρυμα Γιώργου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας) και για προσωπικά είδη συνεργατών του με κατεύθυνση το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, όταν επιλεγεί ο χώρος στον οποίο θα στηθεί.

http://www.protothema.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα