Άγριο ψαλίδι και από την Τρόικα του … “Πήγασου”

Άγριο ψαλίδι στους μισθούς των έτσι κι αλλιώς απελπισμένων υπαλλήλων του, βάζει ο Φώτης Μπόμπολας στον Πήγασο. Έτσι, ανακοίνωσε ελαφρά τη καρδία ότι κόψει κατά 50% τα επιμίσθια που έδινε σε συντάκτες του Έθνους για να γράφουν στην Ημερησία και το αντίθετο ή για να δίνουν κομμάτια σε ένθετα των εφημερίδων του.

Επίσης, ανακοίνωσε μείωση 10% στους μισθούς των στελεχών που κατά πολλούς είναι προάγγελος για την επέκταση του μέτρου και στους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Η τρόικα του Πήγασου, δηλαδή ο Φώτης

Μπόμπολας με τους διευθυντές, Θ. Τσεκούρα και Α. Δαλίπη έριξαν γερό τσεκούρι σε μισθούς που ήδη έχουν κουρευτεί μέσα σε δύο χρόνια από 20% έως 40%.

Και καλά θα πει κανείς. Κρίση είναι, οι διαφημίσεις έπεσαν, τα δημόσια έργα δεν πάνε καλά, να βάλουν πλάτη οι εργαζόμενοι.

Την ίδια ώρα όμως που ο εκδότης τσακίζει τους μισθοσυντήρητους προσλαμβάνει τον Παντελή Καψή για να γράφει ένα άρθρο την ημέρα. Φανταζόμαστε ότι δε θα τον έχει με μπλοκάκι ούτε θα του δίνει 100 ευρώ το κομμάτι.

Επίσης, δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι συγκεκριμένοι υπάλληλοι-κολλητοί λαμβάνουν μισθούς που ξεπερνούν τα 7.000 ευρώ το μήνα. Κάποιοι από αυτούς αμείβονται και από άλλες εταιρείες που ανήκουν στον Μπόμπολα με αποτέλεσμα να «καθαρίζουν» 14-15 χιλιάρικα βρέξει χιονίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα