Ανακόπτεται η πορεία των ΗΠΑ προς τον φασισμό;

Όποιος έχει μελετήσει ιστορία, και πιο συγκεκριμένα την ιστορία της Γερμανίας του 1930, αντιλαμβάνεται ότι ο Χίτλερ, ο ναζισμός, και ο Β‘Π.Π. είχαν πίσω τους μια πολιτική και πολιτισμική μετατόπιση που δεν έγινε τυχαία ή αυθόρμητα.

Αν ο Ron Paul ή κάποιος παρόμοιος πολιτικός ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ την 11/9/2001, η σειρά των γεγονότων θα ήταν διαφορετική.

Ο George W. Bush  τοποθετήθηκε ως πρόεδρος από τον πατέρα του, σε συνεργασία με τα διάφορα τσιράκια του

της αμερικανικής ελίτ. Στη συνέχεια κέρδισε μια ιδιαίτερα αμφισβητούμενη εκλογική νίκη.

Τον έκαναν πρόεδρο επειδή είχε απλοϊκή σκέψη, και όπως όλοι οι άνθρωποι με απλοϊκή σκέψη, έτσι κι αυτός, θα ήταν εύκολο να χειραγωγηθεί. Το υπουργικό του συμβούλιο ήταν πλήρες ζηλωτών. Έτσι, μετά την εκλογή του, και το νέο υπουργικό συμβούλιο, το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθούν οι κατάλληλες μέθοδοι για την χειραγώγησή του.

Όλα τα στοιχεία συντείνουν στο ότι τα γεγονότα της 9/11 ήταν προ πολλού σχεδιασμένα , και εκτελέστηκαν από τον σάπιο πυρήνα της ίδιας της Αμερικής. Δεν πιστεύω ότι ο ίδιος ο Bush συμμετείχε στον σχεδιασμό, αλλά ήταν πολύ εύκολο για κάποιους να τον πείσουν να δράσει έτσι όπως τους βόλευε. Να τον πείσουν δηλαδή ότι η Αμερική δέχεται επίθεση, και βρίσκεται υπό μια διαρκή απειλή. Η απλοϊκή του σκέψη τους διευκόλυνε σ αυτό.

Μετά λοιπόν από τόσα χρόνια που πέρασαν, με το αμερικανικό Σύνταγμα να βρίσκεται σε προσωρινή αναστολή, τα πάντα έχουν πια θεσμοθετηθεί. Η χώρα  μετατράπηκε σε φρούριο ασφάλειας.  Ο νόμος Patriot Act, το DHS, το TSA, τα σημεία ελέγχου με ένοπλους φρουρούς παντού, όλα αυτά μας θυμίζουν τα ναζιστικά SS και την Gestapo. Και το πιο παράδοξο όλων, είναι ότι οι Αμερικανοί τα αποδέχονται όλα αυτά, αν και απέχουν παρασάγγες από το κράτος που ίδρυσαν ή που ήθελαν να φτιάξουν οι «ιδρυτικοί πατέρες» των ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί πολίτες έχουν αποδεχτεί το ότι είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιούμε την στρατιωτική μας ισχύ, για να πετυχαίνουμε ότι θέλουμε στον υπόλοιπο πλανήτη, ακόμη και αν αυτό αφορά στην στήριξη μιας ανίερης τυραννίας στην Σαουδική Αραβία ή στην υπεράσπιση της δουλείας και του apartheid ενός ολόκληρου λαού στη Παλαιστίνη.

Η Αμερική έχει σήμερα έναν πρόεδρο δολοφόνο, που διέταξε την θανάτωση χωρίς δίκη ενός Αμερικανού πολίτη, του Anwar al-Awlaki. Ο Awlaki σκοτώθηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, κατόπιν διαταγής του «νονού» της Ουάσιγκτον. Ήταν ένα λιντσάρισμα υψηλής τεχνολογίας.

Είχαμε όλοι επαναπαυτεί, ότι το λιντσάρισμα ως μέθοδος τιμωρίας, που ντρόπιαζε επί χρόνια την χώρα μας, είχε οριστικά απαλειφθεί. Είχαμε πιστέψει πως σε μια ευνομούμενη χώρα, κάτι τέτοιο θα ήταν μια θλιβερή ανάμνηση. Σήμερα όμως βλέπουμε να το διαπράττει ο αρχηγός της χώρας!

Όλα αυτά δεν θα συμβαίνουν, αν εκλεγεί ο Ron Paul. Δεν θα στέλνουμε τα παιδιά μας να σκοτώνονται άσκοπα σε μακρινά μέτωπα, για πολέμους που απλά εξυπηρετούν την στρατιωτική βιομηχανία και τους τραπεζίτες. Ούτε θα καταστρέφουμε και θα λεηλατούμε ξένες χώρες.

Τι μπορεί όμ

Keywords
Τυχαία Θέματα