Ανδρέας Κατσανιώτης, υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας, είναι ο υποψήφιος για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη και της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς φυσικά να δίνει όπως έχει ανακοινώσει επίσημα χρίσματα

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση που δείχνει την πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε ανανέωση προσώπων και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης δήλωσε:«Σε μια

εποχή που απαιτεί φρέσκες ιδέες και πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει».

Ο Α. Κατσανιώτης είναι νέος άνθρωπος ο οποίος, ωστόσο, έχει πολλά... ένσημα στον ιδιωτικό τομέα και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά μια Περιφέρεια η οποία έχει τεράστια προβλήματα. Σηματοδοτεί επίσης την προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να βγουν στο προσκήνιο άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο.

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1969. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Από το 2004 έως το 2007, διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην εφημερίδα Η Καθημερινή, ενώ, από το Νοέμβριο του 2007, και Διευθύνων Συμβούλος στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα