Αντιπερισπασμοί: Κι αν ο Κάρλσον ρώτησε τον Πούτιν για τον Κυριάκο;

13:43 8/2/2024 - Πηγή: Antinews

Από τον Κώστα Πρώιμο

*** Εν αναμονή της ήδη πολυσυζητημένης συνέντευξης Πούτιν και δη από Αμερικανό δημοφιλέστατο δημοσιογράφο. Μια παρουσίαση η οποία ενδέχεται να προσλάβει ιστορικά χαρακτηριστικά στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος προφανώς δε θα μάσησε τα λόγια του. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν ο Τάκερ Κάρλσον ζήτησε να μάθει ποια θα είναι η στάση της Ρωσίας (αν τελικά κερδίσει τον πόλεμο) απέναντι στις ευρωπαϊκές χώρες που έστειλαν αβίαστα όπλα στους Ουκρανούς. Σκέφτεστε να ρώτησε επιπροσθέτως: Κύριε Βλαδίμηρε, ποια η γνώμη σου για κείνον τον ψηλόλιγνο

πρωθυπουργό που δήλωσε πολλές φορές δημοσίως πως είναι σε πόλεμο με τον λαό και τη χώρα σου; (Γλέντια πολλά.)

*** «Ο Πολάκης κάνει bullying κατά των δικαστών στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ». Ο Άδωνης το δήλωσε. Ποιος δηλαδή; Αυτός που απειλούσε ευθέως την αρμόδια εισαγγελέα περί διαφθοράς Τουλουπάκη επειδή αποτόλμησε κάνοντας το καθήκον της να τον βάλει στο κάδρο με τη Νοβάρτις, η οποία φαρμακευτική εταιρεία παραδέχτηκε την ύπαρξη του σχετικού σκανδάλου πληρώνοντας αποζημίωση στο αμερικάνικο δημόσιο. Εδώ, στη χώρα που το «γέννησε» απαλλάχθηκαν δια δικαστικής μαγείας όλοι οι διαπλεκόμενοι, υπουργοί, γιατροί και διώκονταν δια χυδαιότατου -κι όχι μόνο- bullying οι δικαστικοί λειτουργοί που το διερευνούσαν και οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι που το αποκάλυψαν. Με άλλα λόγια: Είπε ο Άδωνης τον Πολάκη κεφάλα!

*** Αντί το ιστορικό και ατιμωτικό ράπισμα του Ευρωκοινοβουλίου να αποτελεί χθες πρώτη είδηση, να έχει έρθει ο πολιτικός κόσμος ανάποδα, να ζητάει σύσσωμη η αντιπολίτευση -έστω και η υπάρχουσα ανύπαρκτη- την παραίτηση Μητσοτάκη ο οποίος κατάφερε σε πέντε χρόνια να μετατρέψει την Ελλάδα και επισήμως σε Κολομβία και καθεστώς τύπου Φράνκο, οι «έγκριτοι» παρουσιαστές ασχολούνταν με τον καρκίνο του άτυχου Καρόλου και την εγκυμοσύνη της κάθε… άντε να μην το γράψω πάλι γιατί θα μας «κόψουν» οριστικά.

*** Τι δε θέλουμε ως λαός να αποδεχτούμε και γιατί; Μα, ηλιθιότητα μεγέθους δύο ηπείρων πώς γίνεται να «χωράει» και να αναλογεί σε μια μικρή χώρα δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων; Ο κύριος Μητσοτάκης αναγνωρίστηκε χθες και με την ευρωπαϊκή βούλα ως ένας αυταρχικός κυβερνήτης που παραβιάζει συνεχώς και με αγριότητα εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών το κράτος δικαίου! Για να το γράψουμε πιο λιανά: Tου την είπαν χοντρά και ευθέως, για τις υποκλοπές, τις δολοφονίες, τα Τέμπη, την προκλητική και πρωτόγνωρη φίμωση του τύπου και την επιβολή μιας φαιάς προπαγάνδας η οποία παρουσιάζοντας το μαύρο ως άσπρο εν τέλει τον ξελασπώνει συνεχώς και τον απαλλάσσει από τις συνέπειες των αναρίθμητων εγκληματικών πολιτικών ολισθημάτων στα οποία συνειδητά υποπίπτει .

*** Είναι δυνατόν, να κάνουν αντιπολίτευση οι αγρότες οι φοιτητές και οι μελισσοκόμοι; Ήθελα να ήξερα οι υπόλοιπες επαγγελματικές ή κοινωνικές τάξεις, ο πνευματικός κόσμος, οι θεματοφύλακες της ηθικής πλην σαφώς των αυλικών του νεομητσοτακισμού δεν πλήττονται; Φερειπείν από την τρελή ακρίβεια για την οποία μας έπεισαν ευκόλως ότι είναι ένα φαινόμενο εισαγωγής; Για το έγκλημα των Τεμπών ρε άνθρωποι; Bγαίνουν οι ίδιοι ξεδιάντροπα και επικαλούνται την ψήφο εμπιστοσύνης που τους δώσατε στις τελευταίες εκλογές. Ισχυρίζονται πως εσείς ως λαός στείλατε το μήνυμα πως για τα Τέμπη δε φταίνε αυτοί αλλά ο κακός μας ο καιρός. Θα μπορούσε να είναι ο γιόκας ή η κορούλα σας μέσα λιωμένοι και διαμελισμένοι. Καμία τσίπα ρε; Ένα έθνος ανάδελφων που έλεγε και ο αείμνηστος Σαρτζετάκης σε όλο του το μεγαλείο;

*** Το μεγαλύτερο αστείο εδώ που φτάσαμε είναι πως τη συνέχεια του ψηφίσματος κατά Μητσοτάκη από την Ευρωβουλή θα πρέπει να επιληφθεί η κολλητή του κυρία Φον ντερ Λάιεν. Εδώ να δείτε χαρές και πανηγύρια. Είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Μητσοτάκης «έβαλε πλάτη» προ καιρού ώστε ο σύζυγος της πρώην υπουργού Αμύνης στην κυβέρνηση Μέρκελ να τσιμπήσει μέσω εταιρείας του τριάντα εκατομμυριάκια από εμάς. Αλήθεια κύριε Παυλόπουλε, πόσα τοστ αγοράζεις με τόσα χρήματα; Και μη μπούμε σε διαδικασία να αναλύσουμε αν όλα έγιναν νόμιμα και ο κύριος αυτός τα δικαιούταν. Ξυπνήστε επιτέλους! Όχι, δεν τα «δικαιούταν» ακόμη και αν πήγε με τον σταυρό στο χέρι. Υπάρχουν ορισμένοι άγραφοι και απαράβατοι νόμοι! Δεν επιτρέπεται να είσαι σύζυγος προέδρου της Κομισιόν και να παίζεις με ευρωπαϊκό δημόσιο χρήμα! Απλά και κοφτά!

*** Έρχεται «δυνατό» ντοκιμαντέρ από μεγάλο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο. Θα μελετήσει τη συχνότητα και την «ποιότητα» των δολοφονιών που διαπράττονται με μαφιόζικο τρόπο στη δική μας Κολομβία τα τελευταία πέντε χρόνια. Δε γνωρίζουμε ακόμη αν θα παρουσιάσει την ελληνική βερσιόν ο κ. Πορτοσάλτε όπως ομοίως έκανε κάποτε για το έπος της Ελληνικής Επανάστασης.

The post Αντιπερισπασμοί: Κι αν ο Κάρλσον ρώτησε τον Πούτιν για τον Κυριάκο; appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιπερισπασμοί, Κάρλσον, Πούτιν, Κυριάκο,antiperispasmoi, karlson, poutin, kyriako