Άρχισε και ο M. Χρυσοχοΐδης να αφομοιώνει το “Ζάππειο2″

Εκεί που άκουγα χθες το βράδυ με προσοχή τα βαθυστόχαστα πολιτικοικονομικά σχόλια των αναλυτών του Mega,  ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ο «εξολοθρευτής» των τρομοκρατών και τώρα όψιμος αντιμνημονιακός και πολέμιος του ΓΑΠ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ερωτηθείς μάλιστα για το ποια είναι η άποψη του  για τα σχέδια του κυρ Λουκά όσον αφορά τις μειώσεις των μισθών, ο κύριος Μιχάλης ανέφερε τα εξής καταπληκτικά και πρωτόγνωρα:

“Θα πρέπει να μειωθούν

οι φόροι και οι έκτακτες εισφορές“, μας είπε.

Είμαι σίγουρος ότι πριν βγει στον αέρα μελετούσε διεξοδικά τις προτάσεις που έκανε ο Σαμαράς για μείωση της φορολογίας στο  Ζάππειο ΙΙ.

Δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτή η απότομη μεταστροφή  απόψεων.

Ωστόσο, όταν μίλησε για μείωση των φορών ο πρόεδρος της ΝΔ, τα συντρόφια του κύριου Μιχάλη τον κατηγόρησαν ότι εξυπηρετεί τα κομματικά και όχι τα εθνικά συμφέροντα.

Τώρα κατάλαβαν ότι πρέπει να μειωθεί η φορολογία;

Τα τελευταία δύο χρόνια που ήταν υπουργοί στην κυβέρνηση του ΓΑΠ μας έλεγαν και έκαναν ακριβώς το αντίθετο.

Βέβαια, ο κ. Χρυσοχοΐδης μας ξεκαθάρισε- καθώς πρόκειται περί υπεύθυνου και ειλικρινή  πολιτικού – ότι δεν θα είναι εφικτό να μειωθούν οι φόροι και οι έκτακτες εισφορές ωσότου καταστεί βιώσιμη η οικονομία.

Δεν μας είπε όμως, ωστόσο, ποιοι την έκαναν μη βιώσιμη;

Μετά την ανάλυση περί βιώσιμης οικονομίας, ο κύριος Χρυσοχοΐδης  έβγαλε τον μανδύα του οικονομολόγου και φόρεσε τον μανδύα του διώκτη του ΓΑΠ.

Με το που του ζητήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα ΓΑΠ κατά την  διάρκεια του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ… γούρλωσαν τα μάτια του και άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά του τέως συντρόφου και αρχηγού του.

“Πως είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος ότι έσωσε την Ελλάδα, την στιγμή που η Ελλάδα πλήττεται από την ανεργία και την φτώχια“, αναφώνησε.

Αλήθεια; Εσείς κύριε υπουργέ, δεν ευθύνεστε καθόλου για την σημερινή κατάντια της χώρας;

Πάνος Ζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα