Άρωμα εκλογών αναδύει το ρετούς του “πράσινου” καναλιού Action24

Άρωμα εκλογών αναδύει το βαθύ lifting που επιχειρεί στο περιφερειακό κανάλι Action24 ο «πράσινος» επιχειρηματίας της τηλεοπτικής αγοράς Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της πάλαι βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Κούρκουλα, επιστήθιας φίλης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλου. Με διευθυντή τον διευθυντή της εφημερίδας «Στο Καρφί», Γιάννη Αντύπα και με ναυαρχίδα την εκπομπή του Βασίλη Ταλαμάγκα (πρώην διευθυντής

9,84, διευθυντής Contra Channel και εκδότης του περιοδικού “Fantomas” και του Σεραφείμ Κοτρώτσου (πρώην επικεφαλής του ΟΕΟΑ 2004 και συνεργάτης της Γιάννας Αγγελοπούλου, πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» κ.ά.) κάθε βράδυ από τις 11:00 έως τη 1:00 τα μεσάνυχτα, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ωστόσο, στο πρόγραμμα του σταθμού θα εμφανίζονται με εκπομπές ο Βαγγέλης Γιακουμής, ο οποίος θα παρουσιάζει το καθημερινό μεσημεριανό μαγκαζίνο από τις 12:00 έως τις 2:00, ενώ παρουσία θα έχει και ο Γιώργος Γεωργίου με την αθλητική εκπομπή του. Μεταξύ άλλων δημοσιογράφων που θα συνεργαστούν με το κανάλι, είναι ο Βασίλης Σκουρής, η Χριστίνα Κοραή, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος κ.α.

Θυμίζουμε ότι δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το Sport TV μετονομάστηκε σε Action 24. Στη συνέχεια ενώ το κανάλι επιχείρησε να κατακτήσει μια θέση στο κοντρόλ των τηλε-φιλάθλων, στη συνέχεια μετατράπηκε σε τηλεοπτικό βραχίονα του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που οι δηλώσεις Βενιζέλου έχουν προβεβλημένη θέση στο κανάλι όπως άλλωστε και στο Mega, o διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του οποίου, Χρ. Παναγιωτόπουλος είναι επίσης επιστήθιος φίλος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Δ.Παναγιωτάκης δραστηριοποιήθηκε με την ιδιότητα του τηλεοπτικού παραγωγού, μέσω της PLD Productions, στην ιδιωτική τηλεόραση, συνεργαζόμενος κυρίως με τον Alpha. Στη συνέχεια η PLD παρείχε υπηρεσίες στον ΟΤΕ TV, παράγοντας αθλητικές εκπομπές για το πρόγραμμά του. Ο σταθμός Action24 είναι το παλιό Magic TV του Σωκράτη Κόκκαλη, το οποίο πέρασε στη συνέχεια στον έλεγχο του Πέτρου Κυριακίδη. Ο επιχειρηματίας και συνεργάτης του Λ. Λαυρεντιάδη καταζητείται, έχοντας διαφύγει στη Βραζιλία… Ο σταθμός ανήκει κατά 85% στη Rea Scenery LTD, συμφερόντων του Διονύση Παναγιώτακη και κατά 15% στον Πέτρο Κυριακίδη. Ο σταθμός αναμεταδίδεται μέσω της NOVA σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα