Χαμάς ή αλλιώς Τουρκία…!!!

Οι εικόνες από την επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς σε αμάχους θύμισαν Σμύρνη το 1922, Κύπρο το 1974, Κωνσταντινούπολη το 1955

Του Παναγιώτη Λιάκου

Το να παρακολουθήσεις τα βίντεο από την ομηρία, τα βασανιστήρια, τους προπηλακισμούς και τις σκυλεύσεις πτωμάτων Εβραίων από στίφη αλαλαζόντων τρομοκρατών είναι και σωστό και λάθος. Το λάθος της υπόθεσης είναι πως δεν μπορείς να τα… ξεδείς. Ό,τι περνά τα σύνορα των οφθαλμών αποτυπώνεται εντός σου και δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Τα άψυχα, ημίγυμνα κορμιά

γυναικών σε καρότσες αυτοκινήτων, που προφανώς έχουν βιαστεί από όντα που θυμίζουν το ανθρώπινο είδος αλλά διέκοψαν κάθε σχέση με αυτό. Τη νεαρή κοπέλα που την μπαινοβγάζουν σε τζιπ και φαίνεται να την έχουν βιάσει με ξιφολόγχη ή βασανίσει ανελέητα, αφού το παντελόνι της στα σημεία των γεννητικών οργάνων φαίνεται ματωμένο. Τους ομήρους που μεταφέρονται με μηχανάκια και ξυλοκοπούνται ανηλεώς καθ’ οδόν. Το μικρό ξανθό αγόρι που το έχουν περικυκλώσει Άραβες πιτσιρικάδες και το ξυλοφορτώνουν βρίζοντάς το. Την ηλικιωμένη που μεταφέρουν σαν σακί με πατάτες και δείχνει να τα έχει χαμένα. Όλα αυτά θυμίζουν Τουρκία.

Οι Τούρκοι της Παλαιστίνης μπήκαν σε ισραηλινό έδαφος και έσφαξαν, πυροβόλησαν, σκότωσαν με οποιονδήποτε τρόπο όποιαν και όποιον βρήκαν μπροστά τους. 

Ο Ερντογάν συναντάται συχνά με ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης. Η Χαμάς έχει επισήμως γραφεία στην Κωνσταντινούπολη. Η Τουρκία παραχωρεί υπηκοότητα σε πολλούς κορυφαίους αξιωματούχους της Χαμάς και είναι κοινό μυστικό η εκπαίδευση που λαμβάνουν διάφορα αιμοσταγή… φιντάνια από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Χιλιάδες Τούρκοι διαδήλωσαν προχθές κι εχθές υπέρ της ανθρωποσφαγής που διέπραξαν οι δολοφόνοι της Χαμάς, ενώ ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο «μειλίχιος» καθηγητής, κολλητός του Ερντογάν και πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, με ανάρτησή του στο twitter έγραψε (βλ. εικόνα) για το μακελειό στο Ισραήλ: «Υποστηρίζω τη δικαιολογημένη αντίσταση των Παλαιστινίων αδελφών μας -που έχουν εγκαταλειφθεί από τον μουσουλμανικό κόσμο και τη διεθνή κοινότητα- ενάντια στη συνεχή παραβίαση της ιερότητας και της ισλαμικής ταυτότητας του τεμένους του Αλ Ακσά».

Και την ίδια στιγμή που γίνονται όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την επιδίωξή του να νομιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, προετοιμάζει την επανάληψη της φρίκης σε ελληνικό έδαφος.

The post Χαμάς ή αλλιώς Τουρκία…!!! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα