Δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Για αθλιότητες και άλλα διάφορα μας κατηγορεί κάποιος “Άνεμος Αντίστασης”επειδή τάχα επιχειρούμε να εμφανίσουμε τον Π. Λαφαζάνη και την “Αριστερή Πλατφόρμα” του εκτός δημοκρατικού τόξου. Λέει και άλλα διάφορα τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://anemosantistasis.blogspot.

Όποιος διαβάσει το κείμενο του εν λόγω μπλογκ

μπορεί εύκολα να καταλάβει τον πανικό από τις αντιδράσεις που προκάλεσε και το άρθρο στο iskra και η παρέμβασή μας. Αντί όμως άλλης απάντησης τους αφιερώνουμε το παρακάτω νεότερο άρθρο στο iskra:

“Το «συνταγματικό τόξο» δεν αποτελεί επιλογή καθώς με συγγενείς μορφές έχει κριθεί και ιστορικά αποτελώντας καταστροφή για την αριστερά, για το εργατικό κίνημα και συνολικά για τους από κάτω. Πρόκειται για σχήμα που κρύβει μέσα του την παγίδα της ενσωμάτωσης στο ίδιο κάδρο με την μνημονιακή συμμαχία, με την ίδια την κυβέρνηση. Σχήμα που υπό τις παρούσες συνθήκες ενδυναμώνει τις στρατηγικές κυβερνήσεων εθνικής ενότητας που θα σκοπεύουν να υποτάξουν την αριστερά και την ελπίδα του λαού σ’ ένα πλαίσιο συναντίληψης για την αντιμετώπιση της κρίσης, στο όνομα της πάλης ενάντια στον φασισμό”.

http://www.iskra.gr/

Τι λέτε γι αυτό σύντροφοι;

Keywords
Τυχαία Θέματα