Δικαίωση Στουρνάρα

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για τον βρόμικο πόλεμο που κάνει το Μέγαρο Μαξίμου και ο γνωστός… καρτερικός σύμβουλος στον Γιάννη Στουρνάρα. Την ίδια στιγμή που η χώρα χρειάζεται όλες τις δυνάμεις της για να βγει «καθαρή» από τα μνημόνια η κυβέρνηση επιλέγει τη ρήξη με τον κεντρικό τραπεζίτη. Ακριβώς το ίδιο που είχε κάνει εκείνο το «βρόμικο» εξάμηνο του Βαρουφάκη. Τότε που όλοι θυμόμαστε το σχέδιο εθνικοποίησης της ΤτΕ και σύλληψης του

κεντρικού τραπεζίτη. Το πόσο πληρώσαμε εκείνες τις αθλιότητες ούτε τώρα μπορούμε να το υπολογίσουμε. 80, 100 ή 200 δις ευρώ ήταν το τίμημα εκείνης της κατάστασης που έστησαν οι Συριζαίοι.

Το ίδιο σκηνικό στήνουν τώρα και αδιαφορούν για τη ζημιά που θα προκαλέσουν. Προσέξτε. Μόλις προχθές, λίγες ώρες αφότου ο Γιάννης Στουρνάρας σε ομιλία του είχε πει ότι η προληπτική γραμμή στήριξης θα προστατεύσει την οικονομία και τις τράπεζες, κάποιος εισαγγελέας (ποιος άραγε;) έστειλε στη Βουλή δικογραφία για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες από τον Στουρνάρα. Η έρευνα βασίστηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη (τυχαίο;) για το σπίτι του κεντρικού τραπεζίτη στη Σύρο. Τότε ο Στουρνάρας είχε απαντήσει και η υπόθεση είχε κλείσει. Ουδέν μεμπτό, όλα απαντημένα και τέλος.

Τότε πώς κάποιος δικαστής ξαναέφερε την υπόθεση στο προσκήνιο και την έστειλε στη Βουλή προκειμένου να παίξει επικοινωνιακά μαζί με τη δήθεν εμπλοκή του διοικητή της ΤτΕ στην υπόθεση της Novartis;

Κι έρχεται σήμερα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα πόθεν έσχες και απαντά ότι έγινε συνεδρίαση την 1η Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν αιτήματος του ίδιου του πρώην υπουργού Οικονομικών, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που εμφάνιζε τον κ. Στουρνάρα να μην έχει δηλώσει την πισίνα που διαθέτει το εξοχικό του στη Σύρο και 150 από τα συνολικά 520 τ.μ. του ακινήτου. Και λέει η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής: «Μετά από έρευνα των σχετικών Δηλώσεων του υπόχρεου, η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατόπιν τούτου έθεσε την υπόθεση στο Αρχείο».

Από τον Δεκέμβριο δηλαδή όλα τα λαμόγια της αριστεράς, πολιτικοί, δημοσιοκάφροι και δικαστές γνώριζαν ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Αλλά την επανέφεραν για να ρίξουν λάσπη.

Το παράδειγμα αυτό το αναφέρουμε για να δείξουμε πόσο βρόμικα παίζουν οι γκαιμπελίσκοι. Και πως δεν πρόκειται να σταματήσουν μπροστά σε τίποτε και πουθενά. Θα δολοφονήσουν χαρακτήρες, θα σπιλώσουν συνειδήσεις, θα τα βάλουν με τις γυναίκες και τα παιδιά των πολιτικών τους αντιπάλων. Μόνο και μόνο για να διατηρήσουν τη Χούντα τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα