Δραματικές ώρες στον Παναθηναϊκό…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, εμφανίζουν την ΠΑΕ στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σύσσωμο παραιτήθηκε το Δ.Σ και ο Δ. Γόντικας. «Πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους, ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν μετά από αυτές τις εξελίξεις», δήλωσε ο σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος

ο οποίος είχε ήδη καταβάλει 1,7 εκατ. ευρώ, ζητεί να του επιστραφούν τα χρήματα πίσω, ενώ οι Πολέμης και Βασιλάκης που θα έβαζαν με τη μορφή δανείου 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, δεν προτίθενται να προχωρήσουν.

Ο “Mr MIG” παρενέβη τηλεφωνικά και μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα και ζήτησε τα χρήματα τού, απειλώντας μάλιστα πως θα κατηγορήσει τη διοίκηση της ομάδας για υπέξαιρεση σε περίπτωση που τα έχει δαπανήσει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε πως τα λεφτά δεν δόθηκαν και ότι οι παίκτες είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους μεν, αλλά αυτά προερχονται από άλλες πηγές, οπότε δεν προκύπτει τέτοιο θέμα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και ξεκαθάρισε: «Με την επιστολή μου παλιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα για αυτό το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ το 1.7 πίσω»!

Νωρίτερα υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ του κ. Τζήμα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.(διαβάστε εδώ)

Διαβάστε περισσότερο ρεπορτάζ από το www.sport-fm.gr εδώ

http://www.protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα