Ευχαριστούμε για την διαφήμιση στο Antinews

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με το antinews. Άλλη δουλειά δεν έχουν από το να ασχολούνται μαζί μας; Τελευταίο κατόρθωμα των ανά την Ελλάδα θαυμαστών μας χθεσινή εκπομπή – αφιέρωμα στο antinews στον ραδιοφωνικό σταθμό σταθμό 9,84.

Για να πούνε τι; Ούτε εμείς καταλάβαμε ακόμα τι ήθελαν να πουν. Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση της εκπομπής και κρίνετε μόνοι

σας. Άνευ σχολίων εκ μέρους μας. Εντελώς όμως

Πλην δυο:

1. Το antinews έχει και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αγαπητοί συνάδελφοι. Πράγμα το οποίο γνωρίζουν και η αρμόδια τηλεπικοινωνιακή αρχή και τα εκατομμύρια που είδαν τις συνεντεύξεις του Σαμαρά στην ΔΕΘ. Ας δουν λοιπόν το βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος κι ας πάνε και σε κανένα δημοσιογραφικό briefing. Ρεπορτάζ δεν είναι μόνο το κουτσομπολιό  (μου είπε κάποιος – να σας πω – ότι του είπε κάποιος – πως το antinews…..)

2. Η πραγματική δημοσιογραφία δεν υπάρχει στα κρατικά και δημοτικά ΜΜΕ. Μόνο στην άγρια πιάτσα

 H εκπομπή του ΑΘΗΝΑ 98.4  για το Antinews!!!

 Τα ανώνυμα δημοσιεύματα σε blog, οι υπόγειες διαρροές που διαμορφώνουν γραμμές καίγοντας ή αναδεικνύοντας πρόσωπα και τυχόν διασυνδέσεις τους με κόμματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας του Αθήνα 984 για τη blogοσφαιρα και τα χαρακτηριστικά της στην Ελλάδα  η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ν. Καραγιάννη «Αθήνα σήμερα». Μιλώντας στο σταθμό μας η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ  Ντ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε το ANTINEWS ως το μακρύ χέρι του στενού σαμαρικού περιβάλλοντος και τόνισε ότι το πρόβλημα είναι η μη υπογραφή κειμένων τα οποία και εκλαμβάνονται ως η κρυφή βούληση του Προέδρου της ΝΔ. Πληροφορίες θέλουν βουλευτές της ΝΔ να είναι προβληματισμένοι σχετικά με το ύφος και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου blog αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει ομφάλιος λώρος με ομάδα που περιβάλλει τον Α. Σαμαρά.

Ν. Καραγιάννη : Και αίφνης χθες ο Σ. Χατζηγάκης σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε σε κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Χτες το βράδυ επικοινώνησα με ορισμένους βουλευτές της ΝΔ. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς εξ αυτών που σέβομαι και εκτιμώ (βουλευτές χρόνια και πρώην υπουργοί ) δίστασαν να μπουν σε μια δημόσια συζήτηση για αυτό το θέμα.

 Α. Πανταλέων: Ήταν πολύ δύσκολο να αποσπάσουμε δηλώσεις ενδεχομένως και από ανθρώπους που γνωρίζουν πως λειτουργεί το ΑΝΤΙΝEWS  εκ των έσω, βρεθήκαμε σε αδιέξοδο, κανείς δεν ήθελε να συζητήσει δημόσια για το θέμα. Όσα ειπώθηκαν, ειπώθηκαν ιδιωτικά και με τη παράκληση να μην αναπαραχθούν.

Είδα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν, δε θέλω να πω φόβο για κοινοβουλευτικούς άνδρες, με προβληματισμό τις σχέσεις τους με το συγκεκριμένο ιστολόγιο.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένα κείμενα π.χ. του Φ. Κρανιδιώτη.

Νομιμοποιούμαι να μεταφέρω τα συμπεράσματα των χθεσινοβραδινών συζητήσεων με βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι με άφησαν να καταλάβω και κάποιοι το είπαν και σαφώς ότι υπάρχει ένας ομφάλιος λώρος με μια ομάδα, ένα πυρήνα που περιβάλει τον Αρχηγό της ΝΔ. Όταν ρώτησα γιατί δεν αντιδράσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα