Είθε να κερδίσει η Ελλάδα!

00:26 1/1/2024 - Πηγή: Antinews

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το ’24 ο Μητσοτακισμός θα δώσει τα ρέστα του για να ολοκληρώσει τη μετατροπή της Ελλάδας σε φέουδό του.

Με μια παρασιτική οικονομία, όπου οι ολιγάρχες που τον στηρίζουν θα συνεχίσουν να πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας μέχρις εσχάτων.

Με ξεπουλημένη εθνική κυριαρχία μέσω των ταπεινωτικών Πρεσπών του Αιγαίου που βρίσκονται μια ανάσα από την υλοποίησή τους.

Μπολιασμένο με λαθρομετανάστες προς αντικατάσταση των… ενοχλητικών ντόπιων ψηφοφόρων.

Με την εγκληματικότητα

να θυμίζει το διαβόητο Gotham City. Το πρότυπο δηλαδή της διεφθαρμένης πόλης όπου μια μικρή κάστα αποτελούμενη από άθλιους κυβερνήτες και ολιγάρχες έχει παραδώσει τα πάντα στους εγκληματίες, προφανώς για να είναι τρομοκρατημένος ο πολίτης και να κάθεται σπιτάκι του, ώστε να συνεχίζουν ανεμπόδιστα το… θεάρεστο έργο τους.

Είναι αυτονόητο ότι μόνο μια ευχή μπορούμε να κάνουμε για το ’24.

Να αποτύχουν οι νοσηροί σχεδιασμοί της Αγίας Οικογένειας και να κερδίσει η Ελλάδα!

Πώς μπορεί να επιτευχθεί;

Με δύο απλούστατους τρόπους.

Ο πρώτος είναι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, υπερασπιζόμενοι εν τοις πράγμασι την πατρίδα. Άλλωστε, ως γνωστόν, αποτελεί συνταγματική επιταγή. Κοινώς, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

Ο δεύτερος είναι μέσω της έμπρακτης κινητοποίησης των πατριωτικών δυνάμεων της παράταξης. Και δεν αναφερόμαστε στις ντεμέκ-πατριδοκάπηλες, οι οποίες επί της ουσίας βάζουν πλάτη για την ολοκλήρωση του μητσοτακικού εθνομηδενισμού.

Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε.

Καλή Χρονιά!

Antinews

The post Είθε να κερδίσει η Ελλάδα! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα