Εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ ο 22χρονος που γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο

Δύο ακόμη εκ των δραστών της επίθεσης κατά του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου εμφανίστηκαν μόνοι τους στην Κρατική Ασφάλεια.

Ο ένας είναι ο νεαρός με το καπελό που στα πλάνα από τα βίντεο της επίθεσης φαίνεται να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της ΝΔ. Πρόκειται για έναν νεαρό 24 ετών ο οποίος δραστηριοποιείται στον Πειραιά και θεωρείται «σκληρός ναζί». Σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του είχαν βρεθεί τα φυσίγγια από καλάσνικοφ, αλλά και αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

Εχει ήδη ποινικό μητρώο, καθώς είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2011 για τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού και την αρπαγή 100 ευρώ από αυτόν. Τότε είχε οδηγηθεί στον 14ο ανακριτή και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε συλληφθεί μαζί με έναν 16χρονο στην Καλλιθέα, καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή του ειδικά ρόπαλα που να σπάνε προθήκες καταστημάτων.

Εκτός από τον 22χρονο, στην ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε και ο 50χρονος με το τζιν παντελόνι και το μαύρο σακάκι, που επίσης φαίνεται στις εικόνες να επιτίθεται στον κ. Κουμουτσάκο. Σε βάρος τους, όπως και σε βάρος τριών ακόμα έχει σχηματιστεί δικογραφία για ξυλοδαρμό.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα