Επιθέσεις σε απορριματοφόρα, ο Καμίνης ζητά τον Στρατό!!!

Στις 10 το πρωί, οδηγός απορριματοφόρου δέχθηκε φραστική επίθεση από υπάλληλο της ΠΟΕΟΤΑ στη Νέα Ιωνία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του υπαλλήλου που προκάλεσε το επεισόδιο. Ο συλληφθείςε αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος καθώς δεν υποβλήθηκε μηνύση.

Περίπου μία ώρα αργότερα, και πάλι στη Νέα

Ιωνία, στη συμβολή των οδών Κύμης και Κασταμονής, ομάδα περιπου 50 ατόμων “επέδραμε” εναντίον απορριματοφόρου πετώντας στον κάδο του αναμμένιο στουπί με εύφλεκτο υλικό.

Η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε αμέσως, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο Καμίνης ζητά τον στρατό !!!

Έκκληση στους εργαζομένους στους Δήμους να μαζέψουν τα απορρίμματα από τα ευπαθή σημεία της πόλης απηύθυνε μέσω της εκπομπής «ΣΚΑΪ Γραμμή» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.  «Οι εργαζόμενοι δεν μαζεύουν σήμερα ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα (…) διακυβεύεται η δημόσια υγεία ας πρυτανεύσει η κοινή λογική» τόνισε σε δραματικούς τόνους, αναφέροντας μάλιστα ότι «το μόνο που απομένει είναι ο στρατός».

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητείται σήμερα η προσφυγή να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά την απόρριφη της αίτηση αυτοεξαίρεσης από την ίδια την πρόεδρο (!!!) προκειμένου να συζητηθεί η προσφυγή με άλλο δικαστή.

Ο Μπαλασόπουλος δήλωσε ότι  «ακόμη κι αν κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, μας καλύπτει η απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ».

Ωστόσο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των δικαστικών, τα δικαστήρια διακόπτουν από σήμερα -και μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων- τις συνεδριάσεις τους καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 15.00, κάτι που καθιστά αβέβαιη την έκδοση της απόφασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα