Για όσους τρέφουν συνδικαλιστικές και συντεχνιακές αυταπάτες

Το βίντεο που βλέπετε προβάλλεται στο διαδίκτυο – από τον πρωταγωνιστή προφανώς – ως “δυναμική παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στις 28-7-2009 αμέσως μετά την παρεμπόδιση της συνεδρίασης του Δ.Σ. όταν το προεδρείο πληροφορήθηκε από ανακοίνωση της Διοίκησης ότι αμέσως μετά ή και κατά τη διάρκεια της παρουσίας των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία, το Δ.Σ. συνεδρίασε!!Αυτό βεβαίως συνέβη χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου”

Θαυμάστε αγωνιστικό ύφος και το εργατοπατερικό στυλάκι

Η εικόνα είναι ενδεικτική και χαρακτηριστική

της πολιτικής ασυδοσίας και αυθαιρεσίας που επέβαλε η λογική του “πρασινοφρουρού” και ο κρατικός εργατοπατερισμός στα συνδικάτα του δημόσιου τομέα.

Ποιος είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι μόλις ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ πέσουν από την εξουσία και αναλάβει ο Σαμαράς με αυτόν τον κομματικό και συνδικαλιστικό μηχανισμό στην διάθεσή του δεν θα βλέπουμε καθημερινά τέτοια και πολύ χειρότερα;

Ποιος είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι αν έλθει στην εξουσία μια άλλη κυβέρνηση οι πράσινοι συνδικαλιστές δεν θα τα διαλύσουν όλα καλυμμένοι πίσω από τον “αντιμνημονιακό αγώνα” αλλά στην πραγματικότητα υπερασπιζόμενοι τα συντεχνιακά “δικαιώματα” που το δικό τους σύστημα ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσε διαχρονικά για να ελέγχει και ποδηγετεί τον κρατικό μηχανισμό;

Μόνο ένα πλατύ και ισχυρό λαϊκό αντιμνημονιακό μέτωπο μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτά και να στηρίξει μια κυβέρνηση που θα αναλάβει να απαλλάξει τον τόπο από το προδοτικό μνημόνιο και την Τρόϊκα.

Μόνο με μια κυβέρνησης ισχυρής πλειοψηφίας θα μπορέσει ο Αντώνης Σαμαράς να υλοποιήσει το πρόγραμμα του

Και όπως έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές, με αυτή τη ΝΔ ο Σαμαράς δεν μπορεί να γίνει ο πρωθυπουργός που υπόσχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα