Γιατί ψηφίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ

Σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις μας δείξαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρνει το νέο , αλλά επιχειρεί να υποκαταστήσει με πιο αριστερό πρόσημο το «σύστημα ΠΑΣΟΚ». Οι συνεχείς άλλωστε αποκαλύψεις του Τύπου για την διαπλοκή συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, συνδικαλιστών και άλλων κρατικοδίαιτων πρασινοφρουρών με τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν

ότι η συμμαχία με “βαθύ ΠΑΣΟΚ” αποτέλεσε το όχημα που έδωσε δυναμική διεκδίκησης της εξουσίας στο κόμμα του κ. Τσίπρα

Την πενταετία 2004 – 2009 (με αποκορύφωμα τα «Δεκεμβριανά» του 2008) ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται στον πρωταγωνιστή της διαμαρτυρίας, ακριβώς όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκαν πριν την Μεταπολίτευση του 1974 πρωταγωνιστές του αγώνα κατά της δικτατορίας, ενώ δεν ήταν.  Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν το σχέδιο εξαρχής, ή αν το συνέλαβαν στη συνέχεια, το γεγονός είναι ότι αφού εξέφρασε τους νέους που κατέβηκαν στους δρόμους, μετά τον Δεκέμβρη του 2008, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί στροφή προς τους δημόσιους υπαλλήλους και τα μεσαία στρώματα. Στόχος να αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ ως ο βασικός πολιτικός φορέας της κεντροαριστεράς, αλλά με αριστερότερο, κεϋνσιανό πρόσημο…

Τον Δεκέμβριο του 2008 άρχισε επίσης και η αποδόμηση της κυβέρνησης Καραμανλή, παράλληλα με μια επιχείρηση επιβολής των προταγμάτων της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης. Στόχος η αποσύνθεση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και η αποσταθεροποίηση της χώρας.

Μέσω μιας απίθανης και αδίστακτης σκανδαλολογίας και γενικότερης αποδόμησης της εσωτερικής έννομης τάξης, φτάσαμε έτσι στις εκλογές του 2009, όπου με την ψήφο του λαού η κυβέρνηση Παπανδρέου ανάλαβε να υποδουλώσει την χώρα στο ΔΝΤ και στους Δανειστές.

Γράψαμε εγκαίρως ότι το ΔΝΤ, δεν ήρθε για να σώσει τη χώρα. Το ΔΝΤ ήρθε για να υποτάξει την χώρα και να διαλύσει το πολιτικό της σύστημα. Πράγμα που συνέβη τα δυο προηγούμενα χρόνια, σε συντομότατο δηλαδή χρονικό διάστημα. Σήμερα η κοινωνία έχει εκραγεί, η εθνική κυριαρχία έχει υπονομευθεί και το πολιτικό σύστημα έχει διαλυθεί.

Και ποιος προβάλει τώρα ως “σωτήρας” της διαλυμένης κοινωνίας; Ποιος άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Ο πολιτικός εκφραστής δηλαδή όλων των εθνοαποδομητικών “ιδεών” που ευδοκίμησαν στα “Δεκεμβριανά” του 2008 και καρποφόρησαν επί Γεωργίου Α. Παπανδρέου. Ως ευθεία πολιτική συνέχεια της δεκαετίας του 80, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν στην πραγματικότητα να επαναφέρουν το αποτυχημένο μοντέλο της μεταπολίτευσης που χρεοκόπησε τη χώρα, αλλά με άλλους όρους και άλλες προϋποθέσεις.

Ο Σαμαράς και το επιτελείο αντελήφθησαν εγκαίρως τις αλλαγές που σηματοδοτούσε για το πολιτικό σκηνικό η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν όχι μόνο οι ιδεολογικές και πολιτικές επιθέσεις εναντίον του, αλλά και η προσπάθεια του να προσδώσει σαφή ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά στη ΝΔ από την πρώτη στιγμή της ηγεσίας του.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2009 ο Σαμαράς επέστρεψε από την πολιτική εξορία πίσω στον φυσικό του χώρο, ως ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης, παρά τον ανελέητο πόλεμο του κατεστημ

Keywords
Τυχαία Θέματα